10.000 GG Alpha Beta Gamma

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -SДLДWДTG€TİŖWAR®-, Jul 29, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 10k gg lik uri basacağım indirim vip var 10 k ya kaçk x4-x3-x2 kasarım kamikaze ile çoğunu yaparım gemi full rahatca yapar yani zaman meselesi sadece ne kadar cephane gelir? (Alpha:8 Beta:24 Gamma:3)

2. Merhaba ,

Bence sormanın bir anlamı yok yani kullanacaksanız kullanın gitsin. :D Kalan kalır giden gider. :)

İyi forumlar.

Cloud likes this.
  3. Basacam ama şuda var dedikodu adam 5k gg de bi alpha bi beta açtım diyor ben 600 pe alpha açtığım günleri bilirim ama gg sistemi değişmiş artık çıkmıyor diyen var uri basacağım için iris geliştirmede eksik var onları fullersem daha iyi olabilir ama elitde yok eskiden 1m uride 600k x4 gelirdi şimdi artık o kadar kolay parça vermiyormuş denilmekte fakat ben 63 gg de kappa 114 parçadan 120 yaptım kime inanacağ8mı şaşırdim yani az geliyorsa parça kapı fln basmayayım ziyan olmasın :D

4. Merhaba ,

Çok sık enerji kullanmadığım için bilemiyorum ayda 1 kapı yapabilirsem anca ama çoğu zaman birşey yapmıyorum. :)

İyi forumlar.

5. Bence uridiumunu GG'ye harcama, onun yerine daha işine yarayacak bir şey yapmalısın. İllaha da kapı yapacağım diyorsan Zeta kapısını tavsiye ederim, tabi ekipmanın yeterliyse önce Epsilon yap 1 kere, daha sonra sürekli Zeta. Zeta'dan gelen günlük dosyalarıyla Arge yaparsın, üstelik Havoclarını da fullersin. Ama başta da söylediğim gibi bence uridiumunu daha değerli bir şeye harca.

6. 3 Ağustosa kadar banlî idim yazamadım :D Havoc Hercul full lf4 de 28 tane iris geliştirmeleri eksik onların fullersem 5k gg basarım alpha beta gamma ya elit 0 önemli o yüzden alpha beta gamma ort kaç çıkar 5k gg ye ?

7. Hiç bilmiyorum diğer arkadaşlara sor :D

8. Ancasin

Ancasin User

Kapılar genelde şans işi, alfa beta gama hepten hepten şans işi. Hiç belli olmuyor bu kapılar kardeşim.

9. Genede bi ort oluyor mesela alpha en son ort. 60k uriye mal oluyordu şimdide öyledir muhtemelen ama genede belki parça çıkması zorlaşmış olabilir o yüzden sormak lazım :)

10. Cloud

Cloud User

Valla ben haftada 5 kapı yapıyorum ama hiç düşünmedim ne gelir ne gider.

Galaksi olunca basıyorum geliyor kapı :)

11. Biz düşünüyoruz ama aslında girip oyuna basacaksın. Ama öyle olmuyor 3 tane kişiyiz altımızda full hesap var eksizsizgörevler açık albay yakalayacak gemi indirim vip epinide hazır kimse oyuna girmeyince(skylapa besleme bile yapmıyoruz :D ) onu mu yapsak bunu mu yapsak ohoo millet hazerfen olsada tur atsak der bizimkiler boşver hazerfeni sonra oynarız bi ara kasacaz başka zaman şunu hesapla şunu mu yapsak uriyle icraat yok anlayacağın :D

12. Cloud

Cloud User

İşiniz zor :D

13. Hakkaten zor :D

14. Cloud

Cloud User

Ben kafama göre takılıyom palayı kardeşime toplatıyom.

kapıları kendim yapım baskına falan çıkıyom :D

Thread Status:
Not open for further replies.