10.000 Uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●ΚЯΛL●ΟИLΎ™06 tarafından 10 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 10.000 Uri var.
    Gemi:Leonov
    Ekipmanlar:13 Lf3 6 Bo2 7 Flax 7 G3N-7900 İtici Motor HellStorm Launcher2 Açık Arttırmada bulunan ekstraların hepsi var.
    Sizce Nasıl Bir Yolda Gitmeliyim?

2. 1 tane iris alma zamanın gelmiş. İlk irisi uridiumla al. Crediyle açık arttırmadan lf3 leri en az 15 yap ( iris arttırana kadar ) Bo2 leride 15 yapsan yeter gerisi gereksiz.Hızlarıda alışverişten fulle.Tabi bunları hızlı fullemek için uridiumlada al.

Kısaca şimdi ilk irisi al.Sonra biriken urilerlede Lf-3 , Bo2 al.Hızları rahat fullersin zaten alışverişten. Bo2-lf3-hız lar fullendikten ver irislerin 2-3 olduktan sonra yavaştan argeyede başlarsın.

3. Yardım için teşekkür ederim Konu kilitlenebilir.

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Arkadaşımızında dediği gibi ilk irisini uridiumla al ondan sonra ki irisleri de açık artırmadan alırsın lf3 leri uridiumla almanı tavsiye etmiyorum çünkü lf4 leri tamamlamak için tekrardan uridium a ihtiyacın olacak. Arge durumunuz nedir buarada?

Keyifli Forumlar

5. Oyuna Başlayalı Yaklaşık 3 Ay Olucak. Arge Durumu 2 Şuan Argeye Pek Önem Vermedim Çok Eksiklerim Oldugundan Dolayı Ama Bunları Biraz Tamamladıktan Sonra Geçmeyi Düşünüyorum Yardımınız İçin Teşekkür Ederim FModum.

.SİHİRBaZ. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.