10 Droit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve helebidur2 tarafından 29 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gerçekleşsin mi ?

1. Evet

oy sayısı 11
    84,6%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    15,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. helebidur2

helebidur2 User

Sevgili arkadaşlar oyuna dengemi getirmek istiyosunuz 10. droiti tamamlayana kadar herkese flaks takma hakkı verdirin.buyrun sizlere güzel bir tavsiye .arkadaşlar bununla ilgili yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.9.droit içinde geçerli olabilir. :)

2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Konuyu tam olarak anlamadım :)

Daha detaylı bir şekilde açıklayıp buradaki bölüme anketli konu açarsanız daha iyi olur.

İyi forumlar..

3. KOSECEMIL

KOSECEMIL User

ADAM DİYOKİ; 9. ve 10. diroiti alana kadar 8 diroitle gezmeyeyim. onların yerine 2 falanx takmama izin verin. 8 iris + 2 falanx olsun diyo. 16+2 = 18 slot. 9. 10. diroiti alınca falanxları satar öyle alırım diyo. 8 irisli gemi ile 10 diroitli gemi arasındaki vuruş farkı azalmış olur diyo...

4. Evet güzel bir fikir olabilir aslında alamayan arkadaşlarında biraz gelişmesinde etki olabilir ama .BEYAZ. Modunda dediği gibi güncelleme ve fikir havuzuna açılırsa evet oyları alırsa gerçekleşebilir ama sadece flax olursa iyi olur eğer iris olursa apis ve zeus un değeri kalmaz :)

Son düzenlenen: 30 Kasım 2017
  5. kambalia

kambalia User

Bu dediğin olursa apisin ne anlamı kalıyor sana katılmıyorum... okadar üridium harcadık credit ile flax al iki tane apisin yerini tutsun zeus günü parça biriktir zeus al. 1 Zeus 1flax ile 1 Zeus 1 apis 1 sonda farkı var ona da ne gerek var tamamlamaya. O kadar emek ettik biraz sende emek et ha şöyle olur bu iki flax sadece npc ye sıkarsa olr dediğin bence pvpde pasif olmalı.
    -1

Son düzenlenen: 1 Aralık 2017
  6. Yok sen konuyu yanlış anlamışsın o zeusla birlikte değil onun demek istediği Mesela bir 8 iris e apis le zeus u almadan önce diyorki onları alana kadar 2 tane daha flax alabilelim apis zeus alacağımız zaman onları satalım apis zeus alalım :) yani 2 droiddede olsa 2 slot daha olsun bi 2500 de olsa fazla sıkalım demek istiyor :) bir full+full birisi olarak 8 irisli arkadaşların gelişmesinde ve apis ve zeus almadan önce katkılı olucaktır diye düşünüyorum

7. kambalia

kambalia User

Bence bu inisiyatif max dengeyi bozar çünkü apis ve zeus 4 slot eder ama böyle olursa zaten iki flax tan 2 slot getirir buda iki slot lu apisin gerekliliği ortadan kaldırır ben de diğer oyuncuların gelişmesi tarafındayım ama bu pve ile kısıtlı olmalı pvpde 8 iris le 2 flax olan ile 8 iris 1 apis olan eşit oluyor haksızmıyım buda apis alana haksızlık olur biliyorsun ki apis sadece uridium ile elde ediliyor yani emek işi ama flax x7 de 1-2 gün kas hop flax cepte ana dediğim gibi apisin üstünlüğü olmalı pvpde. bende o yollardan geçtim daha yeni düzdür apis ve zeus o kadar üridium gitti o uridium ile arge mi fuller dim yada irisleri 16 yapardım haksızmıyım...

8. Evet aslında 8 İris 1 apis le aynı olabilir 8 iris 2 flax ama bilmem bana olumlu geldi belkide bu şekilde kasılma istekleri ve oyun oynama istekleri artıp oyun oynayabilirler zaten anket açılmamış :) tarihin karanlık sayfalarına gömülecek gibi :)

9. kambalia

kambalia User

Doğrusun ama dediğim gibi pvpde pasif pvede aktif olursa mantıklı mor lf3 gibi

10. anakin5555

anakin5555 User

irislede olabilir aslında.

11. WolfWar

WolfWar User

Apisin şu anlamı kalıyor 1 slot fazlan oluyor dengeyi bozucak birşey değil. Yorum yapmadan önce geniş düşünerek cevap verirseniz iyi olur :)
    O kadarda olmaz yahu :D O zaman apise zeusa ne gerek kalır :D

anakin5555 bunu beğendi.
  12. Şöyle olabilir, hepsi flax olmak şartıyla 10 adet yapilabilir.

13. kambalia

kambalia User

evet buna sonuna kadar katılırım...

14. Prophecy

Prophecy User

Güzel bir fikir +1

15. anakin5555

anakin5555 User

vazgeçtim iris olsa olmaz güncel +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.