10 iris olma olayı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ѕιуαн_ιη¢ι(öмєя) tarafından 30 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşlar cok önceden oynuyordum tekrardan oyuna döndüm alışmaya calısıyorum fakat 10 iris olma olayını bir türlü cözemedim 10 irisim olması icin nasıl bir yol izlemem lazım yardım ederseniz sevinirim şimdiden tesekkürler

2. Prometid

Prometid User

8 tane ırıs 1 tane apis 1 tane de zeus olmak üzere 10 diroit var. Apis ve Zeusu 45 parça toplayarak birleştirden alıyorsun. Apocalypse kutuları ise düşük bir şansla Apis ve Zeus'u atabiliyor. Parça çıkarmak ile uğraşmaktansa apocalypse açmanı öneririm. Diğer türlü parçaları yeşil ganimetten Zeus ve apis günlerinde topluyorsun. Beklemek istemiyorsan ve uridiumun varsa birleştirden parçaları da satın alabiliyorsun.

3. birleştir diye bahsettiğin yer oyunun icinde ki birleştir sayfası mi ?
    bir de bahsettiğin apocalypse ne oluyor

sakıncalı07 bunu beğendi.
  4. Prometid

Prometid User

Apocalype kutuları belirli zamanlarda birkaç günlüğüne çıkan ganimet kutuları. Evet Birleştir kısmı oyunun içinde orada tariflere bakabilirsin.

5. Yeşil açmanı tavsiye etmiyorum, arkadaş uzun olan yolu söylemiş, yeşiller daha az parça atıyor. Öncelikle 17 seviye olup BL'de pro lazeri görevlerini yapacaksın. İlk 10 görev sana 10 tane pro lazeri verecek, forumdan görev listesini bulabilirsin. BL'de sıkıldığın zaman uri kas ve sadece Zeta yap, aralıklarla pro lazeri için rinusk kas sonra uri için başka yere git, diroit istiyorsan da sadece altın kutuları aç (yeşil anahtar açıyor). Apis ve Zeus altın kutulardan düşen 20'şer parçayı geçince Apocalypse açarsın. Tek seferde 10'dan fazla Apocalypce anahtarı alma.

6. Prometid

Prometid User

Yanlış okudun galiba. :) Ben yeşil açmakla uğraşmaktansa en hızlı yol olan Apocalypse kutusunu açıp direkt diroidi çıkarmasını tavsiye ettim. Senin dediğin biraz garip yine anahtar harcayıp, 20 parçayı geçtinten sonra Apocalypse' geçersin demişsin. Yeşil anahtarlar konusunda yazdığın doğruyken neden harcasın o anahtarları boşuna. Apocalypse'ten direkt çıkarsa 20 parça için açtığı o kadar anahtar boşa gitmeyecek mi?

7. Şöyle birşey farkettik, Apis ve Zeus parçası 20'nin altında iken 70-80 anahtar alıp diroit düşüremeyen arkadaşlar var. 20 parça üstünde 10 apocalypse ile 2'sini düşüren de oldu. Ben şahsen 24. apocalypsede zeusu düşürmüştüm. Bölünme kristali israfı olmasın diye tavsiye vermeye çalışıyorum. Proları fulledikten sonra Arge dizene kadar zaten fazladan 300-400 anahtar birikecek yani neden olmasın ? Senin gözden kaçırdığın püf noktaları arkadaşla da paylaşmak istedim.

8. Prometid

Prometid User

0 parça varken 5. Apocalypse kutusunda da çıkıyor. Yani taktik maktik yok açacaksın bam bam. Her şey şans işi. :)

Son düzenlenen: 31 Mart 2024
  9. Biz seninle zıt görüşte değiliz ki niye taktın bu kadar ? Tamam en iyi yöntem seninki yeter ki rahat ol.

Prometid bunu beğendi.