10 Kasım 1938

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 9 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bağımsızlık savaşımızın önderi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük komutan, eşi bulunmaz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938 yılında hayata gözlerini yumduğunda 57 yaşındaydı. Ömrünün büyük kısmını sıkıntılar ve savaşlar içerisinde geçiren Büyük Önder, yaşamını Türk milletinin bağımsızlığına ve gelişimine adamış eşsiz bir liderdir.

İşte bu sebeplerden dolayı, yaşadığı çağı aşarak geleceğe ışık tutan, yüzyıla değil bin yıla damgasını vuran Büyük Önder Atatürk, sonsuza kadar gönlümüzde yaşayacak, ilke ve devrimleri ülkemizin geleceğine yön vermeye devam edecektir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ve Özlemle Anıyoruz.

Darkorbit Türkiye Takımı

2. WolfWar

WolfWar User

Allah ATAMIZA rahmet eylesin o olmasa biz bu durumlarda olmazdık belki biz bile olmazdık mekanı Cennet olsun.

Sen yeterki gül bizler canımızı bile veririz ATAM !!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Kasım 2015
  3. [​IMG]
    Bir gün değil her gün özlem ve gurur'la anıyoruz.

4. Anlatmaya kelimelerin kifayetsiz kaldığı güzel insan, ulu önder. Ruhun şad olsun, sabah 9:05 de yasını yüreğimizde hissedeceğiz.
    İlkokulda yağmurun altında "açtığın yolda, gösterdiğin hedefe, durmadan yürüyeceğimize" and içerken şaka yapmıyorduk, İZ'İNDEYİZ ..

5. Arkadaşlar ben şimdiden şunu belirteyim bana kemalist diyenler var ama ben kemalist değilim.

Atatürkü severim neticede Türk milletini uçurumdan döndürmek için zamanında canla başla çalışmış.

Mekanı cennet olsun Allah bize Atatürk gibi büyük kumandanlar ve çağdaş yöneticimler nasip etsin.

WolfWar bunu beğendi.
  6. Merhaba ,

Arkadaşlar bu tür konuları farklı yerlere çekecek tarz mesajlar yazmayalım. Forum kurallarına uygun mesajlar yazmaya dikkat edelim.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ ve WolfWar bunu beğendi.
  7. çok güzel bir yazı olmuş helal olsun gururlandım :)

Mekanı cennet olsun tüm güzellikler onunla olsun

O bizim büyük büyük babamız :)

ÈrroR_™ ve WolfWar bunu beğendi.
  8. Atatürkün ölüm yıldönümünüz en içten dileklerimle kutlu olsun syn.atatürkçü kardeşlerim.zekasına hayranlık duyduğum Gazi Mustafa Kemale saygılarımı iletirim.Allah Teala Hazretleri ona zeka nasip etmiş.oda kendine göre kullanmış.Allah Teala bizleri doğru yoldan ayırmasın. Hak yolda birlikte eylesin inşallah.Selametlen.

Serhat Kadir Akın.

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

İnadına Cumhuriyet değil
    İnandığım için Cumhuriyet
    İnadına Atatürk değil
    İnandığım için Atatürk........kadar ,ruhun sad olsun.Actigin yolda gosterdigin hedefe durmadan yuruyecegime AND icerim.Ne Mutlu Türküm Diyene.!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.