10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 9 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

Ulu Önde Mustafa Kemal Atatürk, tam olarak 10 Kasım 1938 günü saat Dokuzu Beş geçe hayata veda etmiştir. Atatürk’ün ölümünden sonra Atatürk’ün ölüm tarihi olan 10 Kasım Atatürk’ü Anma çerçevesinde Atatürk Haftası olarak belirlenmiştir. Atatürk Haftası boyunca Atatürk’ün felsefesi, devrimleri ve yaptıklarından sürekli olarak bahsedilir. Bir yas gününden ziyade Atatürk’ü anlamaya ve Atatürk’ün eşsiz zekası sayesinde güttüğü politikaların tabana yayılması için çalışılmaktadır.

Atatürk Haftası boyunca Atatürk ve özellikle 10 Kasım günü için şiirler okunmakta, saygı duruşlarında bulunulmakta ve yüce Atamızı anmaktayız. Onu anmaktan daha önemli olan anlamak yolunda da özellikle ilköğretim öğrencileri bu yönde yönlendirilmelidirler. Atatürk’ün düşünceleri, devrimleri olmadan bu ülkenin mevcudiyetini sürdürmesi neredeyse imkansız gibidir.

Her 10 Kasım’da saat tam dokuzu beş geçe Atatürk’e saygılarını sunabilmek için hareketsiz kalmaktadır.

Darkorbit Türkiye Ekibi

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

FİKİRLER ÖLMEZ 1881-193∞....Ruhun şad olsun....Açtığın yolda,: Gösterdiğin hedefe,: Durmadan yürüyeceğime and içerim. Varlığım;: Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene!

3. Saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz...

4. Herzaman Kalbimizdesin Atam... Tr2 den herkese selam olsun..

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Merhaba Uzay Pilotları,

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ölümsüzlüğe yolculuğunun yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz.

ATAM İZİNDEYİZ.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. Selvi

Selvi User

Bugün bizim için 11 Kasım 1938 dir Atam. Global ABD 5 ten selam olsun.

7. CENGELKOY

CENGELKOY User

GLABAL AMERİKA 5 TEN SELAMLAR [​IMG]

8. 2014 yılında Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde çok sorun yaşamadan yaşıyorsak Mustafa Kemal ATATÜRK ve komutasındaki askerlerimiz ayrıca şehit olanların sayesindedir. Bu nedenle keşke yaşadığımız ülkemizin ve Cumhuriyetin değerini anlamayanlar keşke anlayabilselerdi. Fakat umarım bir gün anlayacaklardır.

Mustafa Kemal ATATÜRK ve komutasındaki askerlerimizi ayrıca şehit olanları rahmet , saygı ve sevgi ile anıyorum.

9. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez !

Biz kaç kere dünya'yı tirtir titretenlerin torunlarıyız ve en önemliside şudur biz savaş sırasında küllerimizden tekrar doğan bir milletiz M. Kemal ve silah arkadaşları sayesinde dünya bunu bir kez daha görmüştür.

Unutmayın Türk milleti burada olmasaydı şu an tüm müslüman olan ülkeler Avrupa ülkelerinin sömürgesi olacaktı.

M. Kemal'in Aramızdan ayrılışını saygıyla anıyorum ve ŞEHİT olan tüm askerlerimiz için Allaha dua ediyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.