10 palladıum 1 gg olsun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •SPİDΣΓΜΔИ•46™ tarafından 3 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

PALLADIUM NASIL OLMALI

1. 10 palladıum 1 gg olsun

87,0%
  2. şuanki gibi kalsın

13,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Topladıgımız palladıumların şuan 15 tanesi 1 ggye dönüşüyor.Bu bana çok fazla geliyor.Bunun 10 palladıumun 1 ggye dönüşmesini öneriyorum.

***met*** bunu beğendi.
  2. Öyle bir şeyin olması olanıksız herkes bu yollardan geçti

3. Aria

Aria User

Valla palla falan bilmem ama şöyle konu açabilirsen iyi olur.

"Pet Toplaması" diye... Palla toplarken dibimden ayrılmıyor. Harita kenarında tr5'te görünmez olarak geziyorum. Bir uçtan bir uca menzil yetiyor ama pet toplarken yavaş yinede... ben hiç ellemeden kendisi gidip gezse diyorum :)

4. ***met***

***met*** User

güzel olur gelde anlat herkeze kulakları açık olsunlar saygılarımla

5. herkes o yollardan geçti demişsin

o yollarından geçildiği zamanlar sadece goliath vardı.

6. titans___

titans___ User

yaboş yapma 75bin uri ye cerrahlara uriler verdik tasarımlara ne oldu kutudan çıkdı lf4 geliştirdik yeni lf4ler geliştirme yapmadan yenlerin parçasını topla yapabilyorsun bu oyun aç aç adam duymazmış burda kendi çıkarlarını duyuyor sen 20 milyon kişi yürüyüş yap hiç mi hiç oralı olaz bunlar paraya bakyor para vericek kaç şey çıkdı para para dedinmi elleri ayakları çıldıryor bunların benim okuduğum kadarıyla okumak derken rsb diroit düzenleri yeni npcler yeni silahlar karantinalar etkinlikler oyuncu zevkmi alması gereyormuş hadi ordan adminim diye sevinen tipler var ooo büyük iş adminlik anlatılmaz yaşanır ben almıyım hiç adminliğim olmadı gerek yok değil vakdim yok ordan hani adminl,ğ küç
    msemem

7. Mcqeen

Mcqeen User

Dostum ona bakarsan zamanında 1 kapı 1 havoc veriyordu pazarları 2 havoc verebiliyor bu oyun gelişime açık saten oyuncu yok bence de 1 gg olmalı paladyum toplayan bile yok haritada 5 dk çıkmasını bekliyoruz :D Ne kadar çok paladyum toplayan olursa o kadar çok paladyum oluyor haritada.

8. floppy43

floppy43 User

daha düşürmeleri lazım önceden 1 tane palladium 1 tane gg yapıyordu şimdilerde ise 15 tane palladium 1 tane gg yapıyor bu hataların düzeltilmesi gerekiyor 5 tane palladium 1 tane gg olsun daha mantıklısı budur.

9. Bu fikri bende düşündüm. Kesinlikle olması gerekiyor çünkü palladium haritası bomboş kimse palladium toplamıyor. Belki bu şekilde palladium haritası eski kalabalık günlerine geri döner

floppy43 bunu beğendi.
  10. floppy43

floppy43 User

çok bozdular zaten palladiumu eski haline döndürülmesi gerekiyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.