10 parça zeus yaklaşık kaç kutuda tamamlanır

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯¯¯»®Îr◊ηмªη«¯¯¯¯ tarafından 25 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şimdi 10 parça zeusum var her x2 de zeta abanıyorum 7 tane havocum oldu büyük ihtimal 11 havocda bırakırım zetayı bir soru takıldı aklıma 10 parça zeusum var geçen zeus gününde 200 kutuda 5 tane çıkarmıştım 0 lf4 çıktı birde bu global avrupa 1 serveri düzelecekmi terror kapısı yapamıyoruz server olarak bi açıklamada yok

2. _DODGE_

_DODGE_ User

Dostum zeus bulmak asiri derecede zor haritayi tutturman lazim ve gunu oldugu halde cok zor cikiyor ama belki tam parca cikarma ihtimalin var kesin bir sey demek cok yanlis olur kutudan cikaracam diye ugrasirsan cok uri harcarsin sana onerecegim en iyi yol zeus makul bir fiyata dusrne kadar parca araman sonra uri ile alirsin

3. SİSTEM

SİSTEM User

Kardeşim çok haklı bir yorumda bulunmuş evet zeus parçası bulmak çok zor fakat kutu anahtarlarınızı değerlendirecekseniz bu zamana kadar edindiğim deneyimlerimden yola çıkacak olursak pvp haritaları ile bulunduğunuz şirketin X6 haritasında ve X2 haritasında aramalarda bulunabilirsiniz tabiki oyun bir şans çarkının ortasında ilerlemekte tek seferde tamamlama ihtimalinizde var tabiki yüzdesel olarak biraz az bir rakam fakat hiç yoktan iyidir , arkadaşımızında yazmış olduğu gibi tamamını biriktirmektense makul bir uridium fiyatında almanız en akıllıca hareket olacaktır yanlız şunuda eklemek istiyorum eğerki LF4 eksiğiniz var ise bence zeus'un fiyatını düşürmekten vaz geçerek hem LF4 hem de Zeus için sonuna kadar arama yapabilirsiniz size kalmış iyi şanslar dilerim.

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Donma sorunlarını ilettik.Merkez konu üzerinde çalışıyor..

Zeus parçası ve Lf4 çıkması şansınıza bağlıdır.

Buradan Ganimet anahtarlarından arkadaşlarınızın neler çıkardığını inceleyebilirsiniz.

Keyifli forumlar dilerim.

5. _DODGE_

_DODGE_ User

Mustafa abi o sistem artık değişti.

Haritada anlık sisteme geçildi yani artık o bonuslu haritalar yok. Önceden 2-2 de tasarım lf4 çok çıkardı şimdi gelmiyor.

SİSTEM bunu beğendi.
  6. 600k uri civarı ile x2 gg gunune girerim buyuk ihtimal indirim gelirse yarısıyla zeta diğer yarısıyla kappa yapıcam yine 500 kutum olur buyu kihtimal 10 15 tane zeus cıksa 25 parça felan olcak 25 parça iken ne kadar uri isterki

7. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Zeus diroit'i hakkında Buradan bilgi alabilirsin.

İyi forumlar.

8. teşekkürler konu kitlenebilir 25 parça felan yapıp uri ile tamamlarım :D

9. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.