10. sınıf bilişim bölümü zor mu bilişim okuyanlar içeri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 20 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar

10. Sınıf bilisim bolumunu kazanmisim fakat okulda ki coğu kişi öğretmenler dahil çok zor diyorlar.
    matematik ağırlıklı oldugu icin zor olduğunu soyluyorlar.

Bilisim hocasi da matematigi olmayan gelmesin demis. Benim matematik seviyemde pek iyi degil denklem verilse kurallari anlasam bile yarim yapabiliyorum yada yanlis yapiyorum.

Benim merak ettigim dersler zor mu ve benim seviyemde ki biri bu sinifi gece bilirmi ?

Simdi diyeceksiniz calisirsan gecersin fakat is matematik olunca calissam bile olmuyor.

Kaynak kitap biraz kolaylastiriyor fakat bize gosterilen ornekleri bulmak zor maalesef kitaplarda.

Sizden yardim bekliyorum.

Son düzenlenen: 20 Temmuz 2014
  2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Söylediğiniz gibi bir matematik seviyeniz varsa kazanmış olsanız bile seçmenizi tavsiye etmiyorum. Yine de seçerseniz Allah kolaylık versin hakkı var zor bölüm :)

Keyifli forumlar

3. bir kaç tane 10. sınıf matematik kitabı almanı tavsiye ederim ayrı yayınlardan. ne kadar alakalıdır bu sene öğrenicem ama, matematik fen sınavlarına girmeden önce bir kaç kitaptan çalışıyodum. birinin zor anlattığını diğeri çok basit anlatıyor.

4. E iyi de tek bu bolumu kazanmisim fakat ne yapacagim hic bilmiyorum herkes secme diyor.

Yarin okula gidecegim...

5. tek bu bölümü kazandıysan seçmeme gibi bir şansın varmı ki? birde tam yazın ortasında okulda insan bulabilirmisin??

6. Hocalar olur genelde. Ne yapacagimi bende bilmiyorum

7. seç gitsin. bence ileride çok işine yarar.

8. Serhan sinifta kalma ihtimalim de var matematigim 0 diye bilirim.

9. bu yazı boş geçirme o zaman matematik çalış belki biraz sıkıcı olabilir ama cidden gelecekte hayatını değiştirir matematik.

10. Hacı ben mati kendi basima yapamiom :) kitaplari anlamiom birinin anlatmasi lazim... oyle bisi

11. benimde öyle en azından tek çalışmayı çok sevmem. pedere psikolojik baskı yapıp özel ders al :) çok iyi öğretenler var.

12. Valla deniyecem. Fakat kalirim diye cok korkuyorum.

13. yeterince çalışırsan sıkılmadan hiçbir sorun olmaz :)

14. Edebiyat olsa neyse matematik bu :(

15. benim için tam tersi :D abi matematiğe alışınca çok basit geliyor.

16. Bazen diyorum hayat darkorbit gibi olsa yaratik kes para kas millete dal....

17. darkorbit i bilmem de hayatı büyük araba hırsızı gibi yaşayanlar var :/

18. Maalesef oyle.

19. ee napıcan gidicen mi yarın okula?

20. Zorla gidecez :( bizimkiler kararli bilisim okuyacagim kalmam ins... ama cok zorlanacagim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.