100.000 inci

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™MaTaPaiSanoS™ tarafından 14 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şu anda 70bin inci var geminin kalkan iris lazer konusunda eksiği yok. Benim fikrim 100bin inci yapıp kıskaç droit düzeni ( güve ve kalp var ) ya da referee tasarımı almak çünkü gerçekten çok hoşuma gidiyor.

sizce hangisi şimdiden teşekkürler

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

konu uygun olan bölüme taşınmıştır.

Eğer şimdi alacaksanız referee tasarımını alın çünki kim bilir bu tasarım bir daha ne zaman çıkacak en garantisi şimdi tasarımı almaktır.

3. tasarımı alsan nolacak enforcer ile aynı şey , kıskaç al ek özellik her zaman iyidir

4. Darkorbit oyununda inci diye bir şey yok yeni mi çıktı?

Çıktı ise özelliği ne?

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşımızın inci dediği uridium dur ben arkadaşımız referee tasarımı çok hoşuma gidiyor dediği için o öneride bulundum çünki ben bu oyunu her nekadar güç için oynuyorsamda görüntüde hoşuma gidiyor arkadaşımızda sanırım aynı fikirde tabiki konu yoruma açıktır kendisinin vereceği bir karardır.

™MaTaPaiSanoS™ bunu beğendi.
  6. Goal ve kick tasarımını aldım ama referee beşiktaşlı gözüktüğü için almadım :D

Fenerbahçeliyimdee :D

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.