100.000 Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WhoFeedDaimon tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi özelliklerim
    goliath
    pet 5 level
    4 lf3 3 bo2 geri kalan en iyi kredilikeşyalardan
    2 iris 5 flax
    Goliath ile sürekli cubi partilerine katılıyorum.3 Arge.Ara sıra Uber haritasına çıkıp güçlendirici,günlük dosyası topluyorum.3 Argeyim Kalın sıkma 24 arge.
    Leonov alıp eski haritada kasılın demeyin, cubi partisi daha karlı.
    Amacım:
    Kami3 alıp low yapmak.Kalkan Tasarımı,kalkan dro uçus düzeni,gemi tam hız drolar tam kalkan. 2 confide böyle
    Birde sizden dinleyelim ne önerirsiniz.Kiyamet modum? özel olarak ilgilenirseniz :))

edit:tam 10 aralık günü bu mesajı atmışım.>>
    Azim çok önemli.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Aralık 2014
  2. Merhaba ,

LF-3 ve B0-2 sayıları gerçekten böyle ise yetersiz. En azından 15 tane LF-3 ve 15-16 tane B0-2 iyi olacaktır. Arge şu an için düşük zamanla yapmaya çalışabilirsiniz.

x-5 haritasında Lordakium imha ederek kasabilirsiniz diyeceğim ama bu ekipmanla epey zorlar sizi ama arkadaş grubu varsa 2-3 kişi imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Şu an en iyi gemi Leonov gibi görünüyor..

Eğer şu şekilde hareket ederseniz daha karlı olabilirsiniz :

•VIP almalısınız.VIP ile daha hızlı roket atabilirsiniz bu da Leonov için büyük bir avantaj olacaktır.

•Leonov ile x-3 haritasında kasılmalısınız.

•Lazer ve roketlere seprom güncellerseniz daha karlı olursunuz.

•Ok uçuş düzeni ile hızlı bir şekilde kasılabilirsiniz.

•Kestiğiniz NPC ' lerden düşen kargo kutularını toplayıp satmalısınız.

•NPC keserken , etrafta dolaşırken avantaj kutularını toplamalısınız ama üşenmeden toplayın.

•Eğer oynadığınız server ucuz ise irislerinizi önce fullemenizi sonrasında LF3 sayısını arttırmanızı öneriyorum.

•15 LF3 , 16 BO2 ve tabiki 8 irise ulaştığınız zaman cubikona veya kristallonlara yönelebilirsiniz.

Bu şekilde hareket ederseniz eminim kısa sürede full gemiye sahip olabilirsiniz.Arge hariç tabii.

Arge puanlarınızı cubikona gidebilecek duruma geldiğinizde çoğaltmaya başlayın.Ben öyle yapmıştım.

Size kolay gelsin.

4. Deneyeceğim.Yakın zamanda görüşürüz.

5. Modum tavsiyenize uydum,2 tane bo2 aldım devam ediyorum teşekkür ederim

6. Merhaba ,

Rica ederim ne demek. :) En iyi gemi olsa da içindeki Lazer , Kalkan , Hız v.b. itemler iyi olmadıkça yada yetersiz olursa gemi bir işe yaramaz. Bu yüzden ekipmanları toparlayana kadar illa Goliath alayım filan düşüncesi bana göre doğru değildir.

İyi forumlar.

7. peki skylaptan gelen para düştü onu ne yapmalıyım?

8. Merhaba ,

Şeref puanı azaldıysa yada - şeref puanına düştüyse hammadde satış fiyatını etkiler. Yada yolladığınız hammadde sayıları yüksek para edecek şekilde değil. En iyi kredi Promerium satışından gelir.

İyi forumlar.

9. CİLΛ

CİLΛ User

5-2 de daha pahalıya satılıyo yada petle sat daha fazla gelir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.