100 000 vurmak mümkün mü?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by PLS__54, Jan 22, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PLS__54

PLS__54 User

100 000 vuranlar görüyorum bu mümkün mü?

2. Merhaba ,

Oyundaki son gelişmeler ( Ekipman , Destekler , Geliştirme , Uçuş Düzeni v.b. şeylerle ) ile birlikte daha fazlası bile mümkün. Hatta şu anda x4 + RSB + Roketler v.b. şeylerle 300.000 / 350.000 civarı vurulabiliyor.

İyi forumlar.

3. Bak simdi ne yapiyorsun biliyon mu ? Agazina okunmus mevlud sekeri alip cigniyorsun yutuyorsun ardindan pc basina gecip bir fatiha 3 nas okuyorsun gemin olumsuz oluyor :) saka bir yana 100.000 vurmak mumkun x4 rsb karistirip bu sayilardan yukariyida cikarmak mumkun.

4. PLS__54

PLS__54 User

O zaman bu oyunda tat kalmamış. 6 yıl ara vermiştim. Hep bırakayım. Böyle bir vuruşu olan gemilerin olduğu oyunda adrenalin yoktur.

5. Merhaba ,

Oyunda çeşitli uçuş düzenleri ile taktiksel kullanım mümkün olabiliyor. Mesela yenilerden Halka Uçuş Düzeni ile kalkan değerleri epey yükseliyor.

İyi forumlar.

6. PLS__54

PLS__54 User

1 Aydır tekrar uğraşıyorum. 19 Levelim ama bahsettiklerinize uri almadan mümkün değil. Eskiden aralıksız 3 yıl oynamıştım. Tek kuruş harcamadan emek vererek oynayabiliyorduk. Şimdi mümkün görünmüyor. Para ile alayım diye düşündüm ama yaşanan sıkıntıların devam ettiğini görünce değmeyeceği kararına vardım.

İlginiz için teşekkürler

7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Aslında 1 ay çok kısa bir süre bence 6 ay bile tam gelişmeye az gelebilir.

Uridium çekmeden yapmak bu şekilde biraz zamanınızı alacak ama keyifli tarafı da bu.

Lf4 ve havoclarla, gelişmiş lf4 ve diroitlerle,% lik hasar veren gemiler ile bu rakamlar zaten mümkün.

Karşınızdaki de aynı güçte sizde bu güce ulaştığınızda keyif alacaksınız ,hemen pes etmeyin derim.

Zaman içinde hepsi olur bizlerde bu şekilde ilerledik.

İyi forumlar.

Last edited by moderator: Jan 23, 2017
  8. PLS__54

PLS__54 User

Zaten gelişmiş olan gemim vardı.

Hesabıma giriş yapamıyorum. 2 saat önce oyun oynayıp çıktım. Şimdi oyuna giremiyorum. Sorun nedir?

Last edited by moderator: Jan 23, 2017
  9. 100 bin vurmak neki artık :D rsb + x4 le 200 bin üstü vuruluyor.

10. Merhaba ,

Hangi server'da oynuyorsunuz ? Belki bölgesel bağlantı sıkıntısı olabilir belki sunucuda bir sıkıntı olabilir.

İyi forumlar.

11. evet kardeşim vurabilir..tabiki vuruşa göre savunmaya yönelik geliştirmelerde var ama geminiz sağlam değilse gerçektende adrenalin bulamazsınız..

12. PLS__54

PLS__54 User

TR1'de oynuyorum. TR1'de arkadaşım şuan oynuyor. Kurallara aykırı hiçbirşey yapmadım, yapmam.

13. Merhaba ,

Forum üzerinden net bir şey söylemek zor çünkü bir çok sebebi olabilir. Biraz bekleyip farklı bir tarayıcı ile deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

14. Admin gemisini al vurursun.

Thread Status:
Not open for further replies.