%100 Hesap Güvenliği ve Hangar Şifresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MaXiMuS tarafından 23 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kardeş ben şifre koyma demiyorum ki benim dediğim şey şifre iyi güvenlik sağlamaz diyorum.

Onun yerine SMS olayı daha iyi çünkü şebekeden gelecek kodu almak için şebekeyi hacklemeleri lazım ki adamlar sırf oyun için gidip şebekeyi operatorleri hacklemezler değmez çünkü :D

Ben sana babanın hayrına aç veya açma demedim konuna hakaret karalama yapmakta istemem sadece diyorum şifre iyi bir çözüm değil...

Ayrıca netcafelerde ki bilgisayarlarda TROJAN olduğu için hackleme yapıyorlar ;) şifre olsa gene kırar çünkü trojanlar bir nevi keylogger görevi görür yani tuşları yaptığı işlemleri kaydeder.

O yüzden diyorum şifre iyi değil ;)

Trojan kullanarak adam senin ne yaptığını birebir görüyor sen ne yaparsan yap adam senin bilgileri elini kolunu sallaya sallaya alıyor :D O yüzden SMS daha iyi ;) sms ile gelecek kod değişken olursa hesaba girmeleri neredeyse %99 giremezler %1 ihtimal ise şebeke hackleme işi ve tekrar ediyorum:

Sırf bir oyun için operator şebeke hacklemeyi UĞRAŞMAZLAR...

Sayın modum ücretli olursa bu oyunu oynayan kalmaz :D benden demesi vipler isyan eder.

Son düzenlenen: 27 Kasım 2014
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ucretli olursa haklisiniz ama sadece satis icin sms istenirse satmayiveririz deriz sms ucreti odemeyiz...birde acik arttirmadan fazladan bisey ler alip satip kredi cevirenleride engeller bu sistem .ucretsiz yapsalar gmail sifresi gibi iyi olur aslinda ama DO buunu karsilarmi bilemem.

3. bence oyunda seviyeli malzemeleri , diroitler , tasarımlar vb. kısaca uridium ile elde edilen bütün malzemelerin silinmesi kapatılmalı bu sayede hesap bilgilerini ele geçirenler içinde önlem almış olursunuz.

ek olarak pc nizde her zaman güzel ve güncel bir antivirüs bulundurun(durumunuz uygun ise tercihen lisanslı) , ayrıca hesabınıza özel yeni bir gmail açıp gmaile girişte telefona mesaj yollatan güvenlik sistemini aktifleştirin ve o gmaili başka yerlerde kullanmayın(yazın bi kağıda koyun cüzdanınıza) bu sayede hesabınıza girebilen biri mailinize giremeyeceği için hesabınızı çalamayacaktır ve en başta belirttiğim gibi gerekli malzemelerin(özellikle seviyeli itemler) silinmesi kapatılırsa en büyük zararınız mevcut kredi ve urinizin harcanması olur başka sıkıntı olmaz

konuya gelecek olursak sms doğrulama olayı biraz maliyetli olabilir.sonuçta her mesajın bir maliyeti var şirkete ve bu üyeye yansıtılacaktır elbet . doğrulama koduda ekipmanın kullanımını zorlaştırmadığı sürece olumlu bir öneri bence

4. Ben antivirüs kullanmıyorum neden mi ?

Pc yi çok yavaşlatıyor.

Virüsleri elle siliyorum

Usb gelirse hemen setup yapıyorum yukluyorum taratıyorum sonra kaldırıyorum.

En iyi anti virüs kullanıcıdır...

O silinme buttonu kalksa daha iyi olur ama bazı kişiler kalkmasın diye direniyor anlamadım gitti.

5. imkan varsa pc yi düzeltip antivirüs kullanmak en iyisidir.kullanıcı olarak ne kadar dikkat eksekde binlerce,milyonlarca çeşit zararlı yazılımı tespit etmenin mümkünatı yoktur.pc ye virüs bulaşması için illaki birşey indirmenizede gerek yoktur,internette gezinirken bi yanlış tık , bi kötü amaçlı site bütün emekleri boşa çıkarabilir . heleki interaktif bankacılık işlemi yapıyorsanız(online) antivirüs kesinlikle gerekiyor.

daha önce dediğim gibi silme olayı daha fazla item için kalkmalı (lf3,kalkan,modüller vb.) ,onun harici gerisi bigpointte :)

6. Bankacılık yapacaksanız linux veya mac kullanmanızı öneririm :) nedeni daha az virüs var ve windowsda ki kadar ekili değil virusler.

Ben bilindik temiz sitelere giriyorum he ben gidip google da her .net .com a girsem o zaman virusu yerim :)
    Bilindik sitelere girildiği surece bir sey olmaz.

7. PAPATYA

PAPATYA Guest

8. MaXiMuS

MaXiMuS User

Hayır Almanya'dan değil her sunucunun kendi ülkesinden yapılacak.Gmail,facebook ve hatta bazı global forum sitelerinde bu özellik mevcut ayrı bir ücreti yok.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  9. bat34

bat34 User

şahsen bu müthiş olur

10. ucretsiz olusa iyi olur

11. aslında mantıklı fakat acil konfi değişiminde çok zaman kaybettirir

12. Konfi değiştirirken zaten yeterince zaman kaybediyoruz.

Zaman kaybettiren şey konfigürasyon kaydedememek.

Yani arkadaşım acil olsa da olmasa da çok zaman kaybediyoruz maalesef.

Son düzenlenen: 13 Aralık 2014
  13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.