%100 miss vurmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -İDALI- tarafından 25 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -İDALI-

-İDALI- User

pvp de düşman kesme günlük görevini yaparken rütbesiz sayılabilecek bir gemiye sürekli miss vurmaya başladım. Hem lazer hem de roketlerle. Bu bir bug mı yoksa bir çeşit hile mi kullanılıyor? başka gemilere vuruşlar normal olmasına rağmen tek bir gemiye miss vuruyor?

2. ateistkeci

ateistkeci User

İnsta kalkan açmış olabilir veya lagdan kaynaklı bir sorun olabilir ama sürekli oluyorsa bilemem

3. Aliens

Aliens User

Bir gemi imha olmuş ve Yerinde Tamir ile Atlama Kapısında Tamir seçeneğini seçtiyse bildiğiniz üzere 10 saniyeliğine bir Koruma Kalkanı oluyor. Lakin karşı tarafta tamir işlevi sonrası oyun anında giderse gemi haritada beliriyor ancak kankanı inmiyor; bir diğer deyişle karşı taraf oyundan düşüyor ama oyunda da kalkanı inmiyor. Buna denk gelmiş olabilirsiniz.

Veyahut eskisi kadar etkili olmasa da Mimesis gemisi de olabilir karşınızdaki. %60 + %10 + %5 + %12 ile toplamda %87 kaçınmaya sahip olabiliyor.

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

@Aliens Arkadaşımıza cevaplarından dolayı teşekkür ediyorum. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. -İDALI-

-İDALI- User

En mantıklısı bu olabilir sanırım. Dakikalarca sürdü ve bir süre sonra dalga geçer gibi hareketsiz karşımda beklemeye başladı. Kapıdan atlayınca falan düzelmiyor mu?

Karşımdaki solace idi ve dakikalarca miss vurmasını açıklamaz bence. Sıkılıp bıraktım o derece yani.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Nisan 2020
  6. lagdandır :rolleyes: bende'de görev 183 idi 133 oldu sonra tekrar 183 oldu anlamadım bşy :confused.:

memat155 bunu beğendi.
  7. aynısını 2-6 portta yaşadık 2 gemiye sabahtan akşama kadar sıktık bütün portal dpleri inmedi

memat155 ve -İDALI- bunu beğendi.
  8. -İDALI-

-İDALI- User

Umarım her istendiğinde yapılabilen bir bug değildir. Yoksa yakında patlamayan gemilerle savaşmaya başlayacağız.

memat155 bunu beğendi.
  9. oyundaki lagdan dolayı olan bişey bu, bug olduğunu zannetmiyorum :)

memat155 bunu beğendi.
  10. -İDALI-

-İDALI- User

O size sıkabiliyor muydu?

lagdan olsa hiçbirşey yazmazdı. Sürekli miss yazısı çıkıyordu ve o bana vurabiliyordu.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Nisan 2020
  11. bu akşamda mesela 5-3te bana haldur huldur vuran oyuncuyu ben işaretleyemiyordum bile tıklanmıyordu üzerine ve lagdan oldugunu düşündüm ne biliyim

12. Evet hocam ayni problemi ben de yaşadım genellikle düşman ema attıktan sonra kesinlikle hedef alamiyordum.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  13. oyun özgürlüğünü ilan etti sonunda ya :D

14. Biraz oyunun suyuna gitmek gerekiyor. Demekki bir güç kesmemizi istemiyor o arkadaşları :D

memat155 bunu beğendi.
  15. hahah :D şaka maka benim umudum pek kalmadı gibi bişey oyun hakkında ama hayırlısı bakalım zaman ne gösterir mechul

16. Bugün bi durumla karşılaştım sperhead keserken adam ema atiyordu ama benim stisim bozulmuyordu ve sıkmaya devam ediyordum
    Oyun ilk defa benden yana :)

ZODIΔC*[1923] bunu beğendi.
  17. Şuan varsayım için erken biraz çünkü dünyada ve ülkemizdeki hâl belli herkes internete/oyunlara yüklendi. Dark Orbitin de elbette daha önce bu kadar olmasa da kismen sorunlari vardı ama yoğunluktan dolayi tamamen mahvoldu. Belki de Almanyada ki virüs durumlarından ilgilenemiyorlardır yani kısıtlamalar yüzünden bilemiyorum. Biraz sakin ve hoşgörülü olmamizda fayda var.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  18. Ben dün 3-bl de adama 10 defa beyaz attım hepsi miss vurdu 3 saniye de basmamıştı hile olabilir mi ?

19. ben sakinim yaa artık sinirlenmiyorum :) ama muhtemelen bu lanet virüsünde etkisi vardır elbette..

ya lagdandır yada bugdur hile olabilceğini sanmıyorum ama yetkililer daha iyi yanıtlar bilemedim trafoya kedi kaçması gibi oldu durum

20. Bugun gunluk gorevde sibelonit keserken 2 3 vurusluk csni varken 5 6 kere miss yedim bilgisayara kafa atasım geldi :)