%100 miss vurmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -İDALI- tarafından 25 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sorun oyundaki lagdan kaynaklanmaktadır. Bir bug söz konusu değildir. Takılmalar sonucu böyle bir durum oluşmuştur.

İyi forumlar.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  2. SET™

SET™ User

spearheadın özelliği o ema değil :D hedefi bozmuyor o gemi yeteneği, düşman gemilerin yetenek kullanmasını kısa bir süre boyunca önlüyor.

___*ENES*___ bunu beğendi.
  3. Anladım :)

SET™ bunu beğendi.
  4. -İDALI-

-İDALI- User

Bu oyunu 10 yıldan uzun süredir oynuyorum. lagın nasıl olduğunu da bilirim bugın nasıl göründüğünü de. İlk mesajlardan birinde bir arkadaş (bazı şartlarla) kabaca böyle birşeyin olabildiğini söylemişti. Bugı tarif ettiği için silinmiş. Benim ihtimal verdiğim şey bu. Tabiki burada kimsenin bu bugı kabul etmesini beklemiyorum. Sadece bunu yaşayan başka oyuncular da olup olmadığını sormak için konu açmıştım. Anladığım kadarıyla başına benzer olay gelen birkaç kişi var. Umarım bu olay artmaz ve sınırlı kalır. Bir taraftan da acaba eternal kapıda böyle bir bug kullanılıp kullanılmadı da aklımı kurcalamaya başladı :(

5. Arada pc ye kafa atmak faydalı olur.Yeni pc ile daha az sorun yaşarsın.Öneririm:D

6. Dün bana oldu. Düşmana sıktım 3 4 kişi bana sıkmaya başladı. İnsta bastım yaklaşık bi 3 dakika hep mis vurdular ben kestim adamı harita atlayıp çıktım :D

memat155 bunu beğendi.
  7. Program kullananlarda yaşanıyor. Roket ince ayarı açıkken roketlerim bile ıskalıyor. %100 ihtimalle isabet yazıyor ama bazı oyunculara karşı işlemiyor.
    Dondurma roketine otomatik insta ya da emp atanlarda var. Roket havadayken tepki gösteriyorlar. :D

Bu yaşadığınız, oyundaki gecikmeden, kasmadan değil yani. Baybora bugunu duyduysanız, bunun da bug olduğunu bilirsiniz.