%100 olunca direk gidiyor mu irisler?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MertcanShnlr tarafından 12 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim daha önce hatırladığıma göre irisler %100 olunca birkez daha patladığında gidiyordu?

geçen %100 olduğu gibi gitti 2 tane irisim bir bakar mısınız?

2. geçmiş olsun gidiyor gelmez

3. Hadi ya önceden öyle değildi sanki?

4. Kardeşim birde support'a farklı bir konu üzerine mesaj attı her seferinde gelen mesaj geldi ama asıl mesaj gelmedi o niye bir bilgin var mı?

5. %98 tamir için son şanstır

6. Merhaba ,

%100 olduğunda patlar ve geri dönüşü yok maalesef. Fakat patladıkça ve geçen süre içinde sık sık hasar oranlarını kontrol ediniz. Tavsiye olarak %90 civarı tamir için iyi olabilir.

İyi forumlar.

7. Geçmiş Olsun %98 den sonra kaçıs yok :D ben baskın atıyodum biri dediki patlatırım o irisleri git bu haritadan diye yazı yazdı bende sıkıyorsa patlat diye karşılık verdim :D adam geldi ilk vs yi ben adlım 2.vs yi ben aldım 3.vs yi gen ben aldım adam 5dk sonra gelcem dedi klanı toplamış kesti iris hasar %98 miş :( irisler gitti :D ama geri aldım :D

KLANIM SAĞOLSUN

8. Merhaba ,

Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.