%100 Şeref desteği birleştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SiMSeK53TR tarafından 5 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Birleştirmede %100 tecrübe şeref destekleri vardı. Yanlış hatırlamıyorsam her alımda 1 saat süreyle geçerliydi. Malzemelerde 150 bin uridium yazdığınıda hatırlıyorum. Az önce birleştirde aradım bulamadım acaba kaldırıldımı?

2. X-BL görevlerinin birini bitirince, montaja tarifi geliyor diye biliyorum. Güçlendiricinin adı EP-HON 100 olması lazım. Forumda ararsanız önceki konulardan bilgi sahibi olabilirsiniz.

3. gras26.

gras26. User

Konu nasıl açıldığını bilmediğim için buraya yazıyorum yabancı serverlerde yeni gemiler ciktigi söyleniyor bu doğru mu ?

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Belirttiğiniz etkinliğin duyurusu yapılıcaktır. Şuan ne zaman yapılacağı hakkında bilgimiz yoktur.

İyi forumlar

Merhaba,

***2 saatlik EPHON-100 desteği

Alındığında süresi gerçek zamanlı işler. Tarif Blacklight görevinden kazanılabilir.
    %100 ŞP ve TP desteği
    Birden fazla kez ve tek sefer de çoklu üretilebilir.

Gereksinimler:
    · 150.000 Uridium
    · 10.000 Rinusk
    · 10.000 Blacklight Takipçisi
    · 1.500 Mindfire Beyni

Bunun için

55) Gerçekliğin KenarlarıBlack Light Şifresi 1

A-BL 30.000
    EPHON-100 (2 Saat ): 1
    TP:150.000.000
    ŞP:35.000.000
    • Düşman Oyuncuları Yok Et 0/50 (Düşman Haritada ve Ölmemelisin)
    • 5 Saatin Altında Kal
    • Hasara Uğra 0/30000000
    • Rastgele Oyunculara Hasar ver 0/60000000
    Söylediklerini duydun mu? Nelerin tehlikede olduğunu anlayamıyorlar, ihtiyatla bir taraftan diğerine gidiyorlar, en iyi anlaşma ya da çıkarı arıyorlar, oysa ki Black Light hemen kapımızda. İnsanlığın gerçekliğe olan bakışı hep garip karşılanırdı, sonla karşı karşıyayken bile didişip tartışıyorlar.

Görevi tamamlamalısınız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.