100. son görev, hakkında bilgi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sakal17 tarafından 9 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sakal17

sakal17 User

bu 100lük görevlerde son görevde 8 kişilik grup kurup x1e getirmenin faydası varmı yani görev kapıdan çıkınca bitiyor dimi
    ben şeref veren 100lüklerde 105 milyon şeref aldım işte tüm destekler fulken bunda ne kadar alırım 8 kişilik grup işliyormu teccübesi olan yazabilirse sevinirim

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.

Açıkçası ben o göreve daha gelemediğim için pek bir bilgiye sahip değilim. Diğer kullanıcıların tecrübelerine göre hareket etmek sizin için daha yararlı olacaktır. Ama genede Takım arkadaşlarıma danışacağım.

İyi Forumlar.

3. işler ama x-1 mapinde herkes hazır ve nazır olmalı .
    bu arada 100 gorev yaparkenki tecrubelerinizi anlatırmısınız ben 10 cu gorevdeyim henuz yapmadım :D

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Takım arkadaşlarımdan edindiğim bilgiye göre 8 kişilik gurubunuz ile birlikte x1 haritasında beklerseniz, desteklerden yararlanırsınız.

İyi Forumlar.