100 yeni görev hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yakamozyeliTR1 tarafından 4 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni getirilen 100 YENİ GÖREV arasında deadly battleray görevi var fakat 2 gecedir takip ediyorum yaratık pvp haritalarının hiç birinde çıkmıyor. Sabah oyuna girdiğimde çıkıyordu fakat gece bu saatlerde yaratık çıkmıyor. Sizce ne kadar mantıklı benim oyuna giriş saatlerim sabahlar için müsait değil diyelim ben görevimi gece yapamayacak mıyım?
    Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. bu yaratığın belirli saatlerimi var yoksa sorun bende mi?

2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Kontrol ettiğimde bende göremedim. Deadly Battleray'in herhangi bir saat kısıtlaması olmadığını hatırlıyorum. Bu konuda bir duyuru bulamadım. Bu konuda ekip arkadaşlarıma danışıp size geri dönüş yapacağım. Eğer bir hata söz konusu ise bildireceğimizden emin olabilirsiniz.

İyi forumlar...

3. KATALONYA

KATALONYA User

Batleray bildirimlerinizi ayarlar kısmından açınız. Pvp haritalarında ki battleraylar genelde klanlar tarafından tutulup yaratık kontrolü uygulanır :D pvpde yoksa 4-5 haritasındadır imha edin pvp haritalarına geçiş yapar.

4. GÖLGE

GÖLGE User

bu 100 görev hakkında sorgulanması gereken o kadar çok şey varki:) zorluğu ayrı sıkıcılığı ayrı kim için ne düşünülerek yapılmış bu görevler hiç belli deill:) aa buldum belli başlı güçlü klanlar ve güçlü oyuncular için:) hani şu gemilerinde sonsuz sepromlu lazerleri olan . 2 günde gizli haritaya atlayıp görevini yapan . low du robtdu derken hertürlü marifeti olan yetenekli oyuncular için yapılmış:) peki ya bizz:)biz marifetsiz oyuncular napcaz:) kahve içelim sakinleşelim yoksa durum vahim:)

5. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Hatırladığım gibi bir saat kısıtlaması bulunmamaktaymış. Gece kontrol edip tersi bir durum olursa rapor edeceğimizden emin olabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.