100 Yeni Göreve Nerden Bakabilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FastPick tarafından 22 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FastPick

FastPick User

Arkadaşlar ben henüz 16 levelim ama merak ediyorum bu 22+ levelde gelen görevleri ve ödüllerini tamamlanmamış kilitli görevlere baktım görev kulesinden orada da bulamadım.
    Nereden bakabilirim?
    Linki falan var mı bi görsel ya da tablo gibi birşey bu görevleri anlatan?
    Bakabilen varsa yazabilir mi?

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Gelecek olan 100 yeni görevin içeriği hakkında henüz bilgilendirme yapılmadı. Yeni görevler hakkında gelen en son açıklamaya buradan bakabilirsiniz.

Şuan mevcut olan seviye 22 ve diğer tüm seviyelerdeki görevlere buradan ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar.

3. Dert etmeyin zira 22 level olsanız da görevlerin tamamı görünmüyor. Sanırım bir görevi yaptıkça diğer göre açılıyor.
    İlk görev;
    300 kristallon
    450 lordakium
    45.000 promerium

toplamanızı istiyor ve karşılığında

800.000.000 tecrübe
    350.000 şeref
    3000 uridium veriyor.

Yanlış yazmadıysam görev bu oyunda porttan atlayınca bağlantı koptu tekrar giremedim.

FastPick bunu beğendi.
  4. FastPick

FastPick User

cevabın için teşekkür ederim
    uridium 3000 ise çok azmış

5. evet sayın adminler bu görevleri nası görebilecez bilgi veriseniz makbule geçer

6. üzerine birde 22 level olsan dahi 17500 sabotuer görevini bitirmen gerekliymiş. Bence çok iştah açıcı değil.

7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Görevleri anca geldiği zaman görebileceksiniz şuan forum üzerinde görevler yer almıyor.

İyi Forumlar.

8. Ben 22 levelim ama giripte 17500 tane sabotuer kesecek zamanım yok. Zaten 2 yıldır adam gibi girmiyorum oyuna belki bu 100 görev bir oyuna dönme hevesi oluşrurur dedim. Yanılmışm. Başka oyunlara devam.

Oyun yöneticileri bu oyun sadece 22 level be üstünden oluşmuyor. Böyle devam ederseniz tek kişi kalmayacak zaten kalanlarda hileyle hurdayla oyunu sömüren tayfa.

Bu güzelim oyunun sonu seafıght gibi x-blaster gibi olacak. Harbi üzülüyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ağustos 2018
  9. SALDIRAY55

SALDIRAY55 User

Hakikaten de çok uçuk kaçık miktarlarda kesim görevleri oluyor. Ayrıca verdikleri ödüllerde hiçte tatmin edici değil. Yani haftalarca aylarca uğraşmak gerekiyor görevler için. Tam eziyet. Millet neden yapsın ki. Tasarım için mi ? Bence 1 tasarım bu kadar uğraş için değmez.
    Ayrıca oyunu , görevleri bu kadar zor eziyet edici şekilde yapmak yerine yapılması nispeten kolay görev , etkinlik düzenleseniz de oyuncular memnun olup oyuna geri dönse daha iyi olmaz mı. İnsanlar eğlendikleri oyunlara akar ; eziyet çektikleri oyunlardan kaçar.

FastPick bunu beğendi.
  10. 2009 dan beri oyundaydım bir son bir aydır darkorbite girmiyorum zulaya başladım. Nedeni belli botlar ben kendime harcamadığım parayı bu oyuna harcadım sonunda farkettim bi bok olmaz. Zula oynayın tavsiye ederim bi aydır oynuyorum darkorbitte yaşadığım stresi yaşamadım daha.

**_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
  11. the_flood

the_flood User

5-x haritalarına girmeden saboteor görevi yapan varsa söylesin çünkü kaç gündür giremiyorum..haritaya bile giremiyorsak nasıl görev yapıcaz ya da yapmayı denicez?

12. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Gizli haritada kestiğiniz uber protegitler saboteur görevine yazmaktadır. Yapabilirseniz gizli haritayı öneririm.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  13. the_flood

the_flood User

bu dediğinizi şaka olarak görüyorum..konuyu kapatabilirsiniz yoksa uzayıp gidecek..

14. iyiki zamanında 5.2 görevlerini bitirmişim..:) ama 1ni yap ertesi gün diğeri açılsın bu şekil saçma olmuş bence.:confused:

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.