100 yeni görevin şartları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve valar.morghulis. tarafından 19 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni gelen 100 görevin şartı olarak 17500 saboteur görevinin bitmesi gibi bir şart getirilmiş. 22 seviye iken 17500 saboteur görevini almıştım. Yazınki banlamada %75 tecrübe ve şerefim düşürüldü. Şu anda 20 seviyeyim ve görevim hala aktif olarak duruyor. Bu durumda bu görevi bitirsem fakat 22 level olmasam 100 yeni göreve başlayabiliyor muyum ?

2. Aliens

Aliens User

Alamazsınız. O görevler 22 level olmadan aktif olmaz. Elinizdeki o anda görev olduğu için etkilenmedi. Ama diğerlerini kapsamıyor bu durum.

3. Şart olarak sadece 17500 saboteur görevinin bitirilmesi gösterilmiş , bu görevi bitirmem yeterli değil mi ?

VALEYARD bunu beğendi.
  4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Evet, 100 yeni göreve başlayabilmeniz için 22 seviye görevlerinden sessiz sabotaj görevini tamamlamış olmanız gerek.

İyi forumlar.

5. Aliens

Aliens User

Şart olarak gösterilen şey 22. seviye göreviyse görevde 22. seviye ve Sessiz Sabotaj ile açılır.

6. Teşekkürler cevaplarınız için ama yine de kafamda bir "acaba" kaldı :)

7. Aliens

Aliens User

Yani siz yine de bir deneyin Valar 'Güçler' ;)

8. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Acaba kaldı haklısınız ama bana göre açılabilir görevler. Yine de deneyip görmekten başka çaremiz yok gibi :). Dilerseniz konu kilitleme isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

valar.morghulis. ve .Paradoks. bunu beğendi.
  9. Saboteur görevini bitirdim , 100 yeni görevin ilki gözükmeye başladı fakat 22 seviye görevi olarak :(

Cevaplarınız için teşekkürler konu kilitlenebilir.

10. Aliens

Aliens User

Peki alınabildi mi?

11. Hayır 22 seviye görevleri arasında gözüküyor , o seviyeye ulaşmadığım için alamıyorum. Doğru tahminde bulunmuşsun :)

12. Aliens

Aliens User

:) Demiştim. Sorunun cevabını aldığın için mutluyum. Umarım kısa zamanda 22 level olur ve görevlerini yapabilirsin. :)

Ve @VALEYARD, Aliens her zaman haklıdır. :D

-Star- ve valar.morghulis. bunu beğendi.
  13. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Sorununuzun çözüldüğüne sevindim :)
    İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.