100 yıl ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve patron1904 tarafından 19 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. patron1904

patron1904 User

Oyundaki nickten dolayi 100 yıl Ban yedim. boyle birsey olabilir mi. 100yil ne. Ne yapmam gerekir. Yada düzeltilir mi

2. chat banı mı

3. kerimerim

kerimerim User

Hiç ağlama boşuna kalkmaz o ban.

4. Nick değişimi yapıp support'a bildirmeyi denedin mi?Büyük ihtimale açmazlar ama normal nick banı 100 yıl olmaz baya kötü bir şey yazmışsın herhalde nickine

5. KATALONYA

KATALONYA User

Çok değilmiş altı üstü 1 asırcık :D kafalar yine kıyak anlaşılan.

6. 100 yıl çet banı hesap paylaşımı cezası olarak veriliyor sanırım o yüzden olabilir

7. xxkubixx

xxkubixx User

birini falan öldürsen 10 yıl yiyorsun 100 yıllık ne yaptın birader.

edit:Allah kurtarsın :D

Son düzenlenen: 19 Şubat 2019
    Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  8. sprand

sprand User

100 yıl alacak şekilde ne yaptın ismini :D

9. yildizci

yildizci User

kimse kusura bakmasın ama çok yanlış bi uygulama. (bence)
    hangi oyunda böyle bi uygulama var ya ev arkdaşlarıma bahsettim hepsi şok oldu ilk defa böyle birşey duyuyoruz diyorlar.
    Oyun oynayan insanları oyuna ısındırmak yerine (sanki) oyundan koparmak için çabalıyorlarmış. gibi geliyor.
    sevgilerle...

rustemakgul ve xxkubixx bunu beğendi.
  10. ATXPOWER

ATXPOWER User

Hiçbir siyasi ayımcılık yaratmayacak bir cümlemden 1 ay chat banı verdiler bana da.

Hemde uzun süre sonra gelen etkinlik süresinde.Cm alımlarında çok daha dikkatli olunmalı.

Gerçekten oyundan soğutmaya çalışan cmler mevcut.

11. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Gerekli bilgiyi almak için destek birimine başvurunuz. Sorununuzu forumdan çözemeyiz. Gerekli cevap verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.