100 yıl chat banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _Daffy_Duck_ tarafından 13 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi günler ben aldığım cheat banının fazla olduğunu düşünüyorum.
    Karşıdaki oyuncuda hile olduğunu dile getirdim ve sınırsız cheat banı yedim.
    Herhangi bir şekilde hades ve karantina kapısı yapamıyorum cheatım banlı olduğu için ayrıca sohbet edemiyorum oyunun pek zevki kalmıyor acıkcası; Support Ekibine konuyu açtım ama bana cheat ban süremin bitmesini beklememi söyluyorlar hiçbir şey yapılmıyor.Sınırsız cheat banlarının 1 aya düşürülmesini istiyorum. 10 yıldır bu oyunu oyuyorum hesabım rütbeli bir hesab açıkcası çok uzuluyorum

2. lütfen birisi bana bir yol göstersin

3. Reelim

Reelim User

Bu durumu supporta bildirerek haksız ise açtırabilirsiniz umarım kaldırılır ban :)

BelongDemirhan bunu beğendi.
  4. Dark9878

Dark9878 User

Botlar ban yemiyor ama bot olduğunu dile getirenler ban yiyor bot yazmak sansürleniyor çok ilginç.

5. ateistkeci

ateistkeci User

Sadece adam program kullanıyor demekten ceza alınmaz ama :D ayrıca rütbeli olması hesabının cezasının açılması gerektiği anlamına gelmiyor ağır kural ihlali yapmadıysan 100 yıl chat banı almazsın :p

Dark9878 bunu beğendi.
  6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Support ekibinden başka size yardımcı olacak bir merci yoktur. Forum üzerinden herhangi bir yetkimiz bulunmamaktadır. Bu sebeple konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.