100 yılık ban..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KALENDER tarafından 10 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KALENDER

KALENDER User

merhaba arkadaslar ve sayın görevli bi okadarda kıymetli arkdas biliyorum ellerinden bişey gelmez ama bizimde tek içimizi rahatlıkla doktugumuz yer dir burası ..
    bir çok arkdasımın sorunu oldugu kadar bende aynı sorunu yasıyorum chatten alaksız bir ban süresi yenmiş durumdayım..19.20.2109 kadar chattım. kapalı hadi ben 100 yıl yasadım diyelim. peki 20 ayı nası görecegiz ?? 100 yıldan sonra 20 hayvan. takvimine mi geçiş yapacagız acaba ??
    neyse her ne sekilde olursa olsun chat banları 45 günü. aşmamasını diliyorım çünkü uzun bir zaman oldumu insanı oyundan sogutur.. dogru düzgün görev bitirmez hal aldık ..
    insaları zorla ts,discort gibi programlara mecbur kılıyorlar ...

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Aldığınız banın haksız olduğunu düşündüğünüzde support'a başvurunuz, fakat böylesine uzun süreli banın haksız bir nedenle olacağını düşünmüyorum. Support'tan olumsuz bir cevap alırsanız bu durumda yapacağımız bir durum söz konusu değildir. Konu hakkında gerekli cevap verildiği için konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.