1000 Battleray Görevi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kapı_Yapıyorum... tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. konuyu nereye açacağımı pek seçemedim

başlıktanda anlaşılanacağı üzere bu kadar battlerayi görev için yapmak zorundayım ne kadar süreceği hakkında hiçbir fikrim yok ama bir an önce bitsin istiyorum sizce ne tür bir strateji izlemeli

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.

Bulunduğunuz sunucuda chat kısmında arkadaş bulup en hızlı şekilde tamamlayabilirsiniz. Yapacağınız 2. bir seçenek 5-3 haritasında 3 adet Battleray vardır bunları sürekli kesebilirsiniz. Diğer oyuncularımızın Tecrübelerini paylaşmaları daha da yararlı olacaktır.

Şimdiden kolay gelsin :)

İyi Forumlar.

3. -İDALI-

-İDALI- User

5-3 de 4 tane battleray çıkıyor bildiğim kadarıyla. Kesildikten 5 dakika sonra yenisi çıkar. Sizden başka kesen yoksa 5 dakikada 4 tane kesersiniz. bu da yaklaşık 83 saat 3,5 gün yapar günde 12 saatten 7 gün günde 6 saatten 15 gün içinde biter. Taktiği falan yok bu işin. Sizinle aynı görevde olanlarla gurup kurarsanız arada kaçırmamış olursunuz.

4. eyvallah yalnız chat te kimse yokki tr2 de nerdeyse tüm oyuncular otomatik oynuyor desem yeridir ne yazıkki :( günde 12 saatten 7 gün mü o da en iyi ihtimalle artık oyunu bıraksam iyi olacak galiba bu görevden öteye gigilmiyor silme zamanı anlaşıaln sağolun kitlenebilir

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.