1000 Ganimet Anahtarını Nasıl Değerlendirmeliyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PSYCHOPAST____ tarafından 11 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar kolay gelsin.

Yaz aylarında 2 milyon uridium alacağım 1m urisi ile alfa beta gamma yapıp x4 ve cephane yapacağım.

Indirim paketi ve vip olacağı için 1m uriye de 1000 ganimet anahtarı alacağım.

Amacım kutulardan lf4 çıkarmak. Lf4 x2 gününde mi Zeus gününde mi açayım kutuları? Öncelikle hergün sabah saatlerinde oyuna bakacağım için tüm gün boyunca (10-12 saat sürekli kutu açarak) 1000 anahtarı bir günde açarım diye düşünüyorum tabi daha önce denemedim.

Şimdi sizce bu 1000 kutuyu amacıma göre yani lf4 için hangi günde açmalıyım? Ve tahminen kaç lf4 bulurum bu anahtarlar ile? Zeus ve apisim falan var sadece lf4 eksik ve amacım en azından droidlerin içi fullensin ve 1 tane de gemi içine takmak çünkü droidlerimin hepsi 16 geliştirme levelleri de 6 aynı zamanda 10 droid var hepsinde havoc var. Kısaca 20 lf4 full+full droidlere takarsam etkisi olur diye düşünüyorum, 1 tanede gemiye takmamda ki amaç lazer renginin kırmızı olması.

Şuan 5 lf4 üm var. 16 tane daha olursa bu dediğim amaca ulaşıyorum. Acaba 1000 kutuda lf4 günü yada zeus gününde açarsam bulma ihtimalim nedir? Tecrübeli arkadaşlardan xx kutuda xx gününde xx lf4 buldum şeklinde mesajlarını da bekliyorum fikir olması açısından.

Yorun atan herkes tahmini bir lf4 sayısı söylerse kriterlerime göre en azından şans işi ama kafamda bir şeyler oluşur diye düşünüyorum.

Teşekkürler.

2. 1000 tanede 10 tanede bulabilirsin 1 tanede 5 tanede bana kalırsa lf4 gününde falan açma genelde gece aç ve oyuncunun az olduğu günlerde aç lf4 gününde herkes sandık açıyor zaten

3. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

ben öncelikle alpha beta gamma yapacağına 1m uriyle kappa yapmanı tercih ediyorum çünkü 1m uriye 6 tane kappa yaparsın ve içinde hercules ve LF-4 de çıkabilir

Kutulara gelince normal bir günde açmanı tavsiye ederim lf-4 gününü hiç bekleme bence.
    1000 Anahtarda ise 8 - 12 LF-4 bulacağından eminim :) bunların yanında tasarım çıkma ihtimalleride var :)

4. Kappa yapmayacağım. Elitim hiç kalmadı ve klan savaşımız fazla. Haliyle bolca elit gerekiyor. O yüzden indirin paketi + vip + 1m uri alfa beta gamma basacağım ordan bolca elit gelir kapılardan gelen uridium ile de rsb ema alacağım.

Diğer 1m uri ile 1000 kutu anahtarı alıp kutu açacağım ama en az 16 LF-4 bulmam gerek amacımı söylemiştim. 1000 kutuda x2 LF-4 veya Zeus günü açarsam belki bulma ihtimalim var normal günde 1000 anahtara 16 LF-4 zor gibi gerçi şans işi. Birde x2 LF-4 günü herkes bekleyip kutu açınca normal günlerden çok çok daha fazla insan kutu açıyor haliyle x2 nin pek anlamı kalmıyor gine normal gün gibi oluyor, zeus günü içinde aynı şey geçerli. Ama bu iki günde birinde açmayı düşünüyorum hangisinde yoğunluk daha az olur ve Lf4 bulma şansım çok olursa o günü bekleyeceğim.

Zeus günü mü, x2 lf4 günü mü 1000 kutu açayım? Ve tahminen kaç lf4 bulurum söylediğiniz güne göre şeklinde tahminleri, deneyimi olanları bekliyorum. Teşekkürler.

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

lf4 işi tamamen şans işi bundan 2 önceki lf4 gününde 35 kutuda 2 lf4 buldum sonra oyun dondu kasıldı bişeyler oldu fazla kutu açamadım geçen lf4 gününde ise 100e yakın kutu açtım hiç lf4 çıkmadı. Bence 1 gün boyunca 1000 lf4 açmak çok sıkıcı olur bence 250 şer tane aç normal gün lf4 günü apis günü ve zeus gününde 250 şer tane açabilirsin.

6. Hercules klan savaşlarında çok büyük bir avantaj sağlayabilir sana, kappadan gelen elit de hatırı sayılır bir miktar :) Bencede kappa yapmalısın :)

7. 1000 kutu Lf4 günün de 12 LF4 buldum
    350 kutu LF4 günü 7 Lf4
    400 kutu Zeus günü 2 LF4 1 zeus bütün haliyle
    Bunlar benim istatistiklerim normal günde açmanı tavsiye etmem 50 açtığım oldu 150 açtığım oldu 1 tena ya çıktı ya çıkmadı LF4 gün en çok çıkan gün inşallah sansın iyi gider :)

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

1000 anahtar ile çk iyi bir lf4 sayısına ulaşacağınızı tahmin ediyorum.Sandıkları LF4 gününde açarsanız avantajınız daha çok olur.

Kappa yapmamaya kararlısınız.Fakat kappa kapısı LF4 ve Hercüles bakımından zengin bir kapıdır.Tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

1000 kutu zor acmak ,sansi 1 gunde degil gunlere bolun.1 gunde olmaz hersey.ayrica sirf kutu ile basari saglanmaz ,bunlarin gelistirmesi var elit lazeri var ve en onemlisi rutbe var.bence kapi yapin zeta kappa epsilon .bunlardan gelcek kutular zaten is gorur zaman icinde.

10. kardesim lf4 cikma sansi iki kati gunu falan hikaye. Lf4 cikma ihtimali 0.0001 ise bunun 2 kati nedir ? 0.0002 dir. Sen bunu kesinlikle zeus gununde ac. Pisman olursun kesin net zeus gunu. Neden diye soracaksin. Normal gunlerde zeus parcasi cikmiyor. yani zeusu ya kutularla yapacaksin ya da 1m uri vereceksin. diger gunler de sacma zaten. lf4 iki katinda birsey ihtimali artmiyor. uc kat apisin tamami cikma uc kat artti gununde birsey artmiyor. en azindan zeus gununde kesin net icinde zeus parcasi olan kutular var.

11. Konuyu okuduysanız en azından kafamda fikir olması açısından tahmini bir rakamda verirseniz sevinirim modum. Teşekkürler.

1 günde neden olmasın amaç sadece LF-4? Konuyu okumadın sanırım elit için zaten 1m uri harcayacağım kapı yapacağım kaldı ki lf4 çok olduktan sonra elit kolay iş. Zeta yapmama gerek yok konuyu okusan havoclarımın full olduğunu öğrenirdin.

Sende konuyu okumamışsın tam olarak sanırım. Zeus ve apisim zaten var hatta apis patlasa bile hazırda var sayılır. Benim için önemli olan ve bana gereken tek şey Lf4 ve en çok hangi özel günde bulabileceğimi ve tahmini kaç lf4 bulabileceğimi merak ediyorum tabi şans işi ama en azından fikir olur.

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

zeus apis icin deilse 1000 kutuya sahsen ben harcamam o kadar para.oncelikler farkli olabilir keyf sizin para sizin yorum yazin dediniz sahsi yorumlarimizi yazdik begenmediniz neyleyim:)kapiyi sadecce havoc icin yapimiyoruz biz.beyaz vede rutbe icin yapiyoruz.yada saturn tasarimi icin olaiblir.1000 kutu 1 gunde acilirmi blmem ben olsam acamam.birde 1 gunde tum lf4 lerin size cikma oranini hesaba katmalı.dedimya nacizane fikrimdi herkesin oyun anlayisi farkli.ama farkliliklara da saygi duymali:)lf4 cok olunca elit kolay is olmuyor buda dip not.

13. Anlamadınız sanırım ben 2m uri çekip 1m uriyi alfa beta gamma basacağım zaten bolca elit gelecek ordan sadece x4 sayısı 1m olacaktır diğerleri daha da fazla. Diğer 1m uri ile lf4 çıkarmam lâzım benim oda kutu açarak en iyi değerlendir yoksa 1m uri ile zeta yapsan ne olur en fazla 6-7-8 zeta yaparsın gelen 25 bin x4 veya 25 anahtar bir işe yaramaz ki? TP SP rütbeyide zaten alfa beta gamma dan kasacagim baya. Kaldı ki rütbe TP SP çok önemli değil zaten yeterince var ama lf4 çok eksik yarısından çoğunu tamamlamam lazım. 1000 kutu tek günde açılır mı bilmiyorum sabahtan geceye kadar açarım yeterki zeus günü mü x2 lf4 günü mü daha çok lf4 bulurum tahminen merak ettim birde bu iki günden hangisini oneriyorsaniz 1000 kutuda o günde ortalama kaç lf4 bulabileceğimide yazarsanız sevinirim dedim bu şekilde görüş bekliyorum yoksa başka 1000 kutudan gelecek elit cephane'nin de baya baya etkisi olacaktır kaldı ki 1m alfa beta gamma hariç o galaxy gateden de gelecek elit kolay iş. Lf4 olduktan sonra ben güçlü olduktan sonra basarım parayı elit bitince gine alfa beta gamma yapar 1m den fazla beyaz diğerleri çok daha fazla olur Kapılardan gelenle rsb ema alırım en az 100 bin rsb 500 ema. O yüzden asıl soruma cevap verirseniz çok sevinirim.

1000 kutu da çok lf4 bulmak için zeus günü aç diyenler var x2 lf4 günü aç diyenler var hangisinde ihtimal daha çok olur sizce? Ve tahminen kaç lf4 bulurum?

Sizce zeus günü mü açayım yoksa x2 LF4 günü mü modum? Amaç sadece LF-4 bulmak tekrar belirtiyorum. Bazıları zeus günü daha çok çıkar LF -4 günü herkes kutu açıyor normal günden bir farkı kalmıyor diyor, bazılarıda x2 LF-4 günü aç diyor. Sizce hangi gün daha çok lf4 bulabilirim ve tahminen o söylediğiniz günde 1000 kutuda kaç tane çıkarırım ortalama?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Şubat 2015
  14. x-6 ve x-7 haritalarında üst ve alt köşelerde kestiğin bosstallin lerden sandık çıkarsa aç lf4 çıkma şansı 2 kat fazladır normal sandıklara göre oyun tüyosu benden sana

15. Teşekkürler x-7 uğurlu zaten. Şimşek tasarımı çıkmıştı bana. :)

16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

1000 de aslinda ortalama % 5 olsa 50 olmali ama mantik boyle islemiyor iste cunku tek siz degilsiniz acan .fazla umit etmeyin 10 tane cikarsa sansiniz bol derim.4 x lerde cikiyor ama oralar o gunler cok kalabalık oldugu icinde sans azaliyor.5 xlerde acabilirsiniz.birde x6 ugurlu.her harita 10 ar olmak uzere sansinizi deneyin derim.zeus daha sansli gun bencede.yada 500-500 ikiye bolun zeus ve lf4 gunlerine.acinca paylasirsaniz deneyimizini sevinirim :)1000 anahtar 1 gune rekor olcak burda .bol sans.

17. Arkadasim o kadar para vercegine o kadar cok kutu ile ugrasacagina mavi kutu all 200 tanede 13 tane cikardim fulledim 2 eksigim vardi onlarida kapidan hallettim kesinlikle mavi kutu kacirma derim

18. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

200 tane mavi kutu demek yanlış hatırlamıyorsam 20 li paketi 38 TL idi yani 200 / 20 = 10 * 38 = 380 TL eder.
    380 TL ile 2 adet 182 TL'den 990.000 uridium + 1 haftalık indirim paketi (3,50 TL) + VIP bronz (11 TL) paketi alsan :)

uridiumun 1.980.000 olur + %30 indirim paketin var

bukadar uridium ile 1885 adet yeşil kutu alırsın ve inan bana 15' den aşağı LF-4 çıkmaz özellikle LF-4 gününde :)

19. o yuzden 1250 kutudan 4 lf4 cikarttim dimi. sans isi ben diyorumki az kutu cok sans 1885 kutuyu kac tane lf4 gununde acacaksin acaba 2 3 ve ayrica neden mavi dememin sebebi ayni fiyat daha fazla kar 2 citadel golinin zaten cikmis olan 3 tasarimi simsek ve aegis. simdi yukaridaki matematik islemine bunuda eklersen sevinirim dostum :) cikan bo2leri saymiyorum zaten 10 tanede 7 si bo2 cikti daha demin 500 kutu actim sadece 1 lf4 cikti ve 2 zeus parcasi

20. Yapman gereken irislerini 16 seviye yapmak ondan sonra Urini biriktirip anahtar alarak lf4 günü korsan haritalarında kutu açmandır senin için en verimli yol budur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.