100k uri...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sercan1733 tarafından 1 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sercan1733

sercan1733 User

beyler gemim aegis 5 ıris 3flaxım 22 lf3 20 bo2 var 8 argeyim petim de var sizce 100 k ile ne yapım

2. BonusRasta

BonusRasta User

Öğe geliştirme yap irislere, nasılsa aegis ile rahat credits kasarsın ve iris, lf3 alırsın.

3. tiaremy94

tiaremy94 User

Geliştirme yapmak için erken bence; kredileriyle irislerinizi biran önce fulleyin. 100k ile kalp uçuş düzeni alabilirsiniz hiç uçuş düzeniniz yoksa veya arge yapabilirsiniz.

4. melih

melih User

aynen geliştirme şimdi yapılmaz bence sen iris ile lf3 fulle

5. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Kastığınız uridiumlar ile arge yapabilirsiniz crediler ile alışverişten iris ve lf3 alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. BonusRasta

BonusRasta User

Zaten irisleri en fazla iki tane alabilir 100k ile adamın 5 tane varmış. Biz cevap verene kadar daha fazla kastıysa uridium. Açık arttırmadan alabileceği şeylere uridium harcamak pek mantıklı değil bence.

Ayrıca dediğimi anlamamışsınız, adam zaten aegis kısa sürede credits biriktirip lf3, iris ne eksiği varsa tamamlar zaten. Uridium ile harcanabilecek arge* ve geliştirme var. Ben olsam şimdiden irisleri geliştiririm. Sonrasında lf4'leri olunca onları geliştirir.

*Arge için dosyayı yine credits ile biriktirebilir açık arttırmadan alıp. Bence hiç erken değil öğe geliştirme.

Ben aegis için kredi biriktiriyorum, o sırada kastığım uridiumlarla tüm irisleri 3 seviye geliştirdim. Kapıdan gelen uridiumlarla, güve, kalp, yıldız uçuş düzenleri var.

İrislerin seviyesi 7 şuan, kalkanların seviyesi 2. Ne kadar erken başlarsa o kadar iyi olur. İsterse kalkanları geliştirir ki faydasını dahi görür.

7. sercan1733

sercan1733 User

şöyle yapsam pete kami 3 alım gerisi ile ek hangar vs lik gemi için ?

8. Vip varsa kesinlikle kamikaze 3.seviye al derim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.