100k uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KralTr tarafından 29 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KralTr

KralTr User

Dün 100 k kadar uridyum aldım.
    Gemi özellikleri
    Spectrum tasarımı
    28lf3 15bo2
    5 iris
    14 arge
    Pet var

Bu paranın hepsini argeye vermeyi düşünüyorum bi arkadaşımda diroit tasarımı almamı söyledi kararsız kaldım sizce ne yapayım

2. pete modul alıp radar fln kutu toplarsın seri yada argeye ver

3. KralTr

KralTr User

petim 5 lvl onu 8 yapasaya kadar bişey harcamak istemiyorum. çok uridyum kaybettiriyo

4. arge ver yada risk girceksen kutu aç ben hep kutu açıyorum lf4 gunu 33k uri 1lf4 çıkardım geçen 1 kutuda lf4 çıkardım tabi 10 kutuda 0 çektigim var yani şans işi ama pwp koşelerde açarsan veya x-6 haritalar port yakınları açarsan lf3 flnda bulabilirsin
    ben solaceyi tek 4-3 te buldum diger tasarımlar x-6 haritaları zeus gunu aç

5. KralTr

KralTr User

lf4 günü 13 14 tane kutu açtım sadece bo2 çıktı bi tane.böyle olunca vazgeçtim ondan :)

6. argeye ver ilerde 50 bin uriye kutu alıp aça ozel yetenk tasarım bulmaya çalış

7. Tom_Cat

Tom_Cat User

İris ve arge tavsiye ederim.eğer 5-3 kendi şirketindeyse paladyum toplayıp zeta yapabilirsin.zetadan gelen kutularla lf4 arayabilirsin.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arge alıp vuruşunuzu 21 argeye göre ayarlarsanız kalın sıkarsınız.Öncelikli kredi ile de irislerinizi tamamlamalısınız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.