100K URİDİUM VAR GÜVE Mİ ALAYIM YOKSA 3 ARGE Mİ YAPAYIM ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kamama1 tarafından 5 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kamama1

kamama1 User

Arkadaşlar İyi Oyunlar, İyi Bayramlar. 35 lf3 25 bo2 8 iris 1 apis 15 arge goliahtım var hiç bir uçuş düzenim yok. 100k uri var güve uçuş düzeni mi alayım yoksa 3 arge mi yapayım şuanda 15 arge var 3 argeyi yaparsam kalkan sıklığı tamamlanıcak ama sizce güve mi arge mi ?

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Kalp veya Elmas almanızı öneririm eğer illa arge veya güve mi derseniz arge derim

3. kamama1

kamama1 User

Şimdi kalp ve elmas kasılmak için ama kasılmaya pek önem vermiyorum şuanda o yüzden güve ile arge arasında kaldım modum

Son düzenlenen: 5 Ekim 2014
  4. sana tek onerim 25k uri daha kas 30 ekimde yarasa çıkacak alırsın %8 hasar ( yaratıklar ) %8 tp verio %15 hız duşer kasılmadda super birşey ben alcam bununla kolayca kasarsın yine 100k birde yılda 1 kez cıkıyor haberin olsun herkes şimdiden uri kasıyor

5. kamama1

kamama1 User

%8 hasar la %8 tp o kadar önemli değil kasmak istedikten sonra destek alırım bana kalıcı şeyler lazım

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Arge yapmanızı öneririm güve yerine argenizi ilk olarak 24 tamamlamanız çabucak gelişmenize yardımcı olur

7. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Baskına gidecekseniz eğer %5 vuruş arttıran bir tasarımınız var ise yine kalp işinize yarar çünkü hasardan %5 düşüyor ama dp ve kalkanı %20 arttırıyor

8. kamama1

kamama1 User

Ben sihirbaz modumu dinliyim arge yapayım çok teşekkürler hayırlı bayramlar :)

9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar

Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.