100k uriyle Ne alayayım Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxkubixx tarafından 12 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxkubixx

xxkubixx User

Merhaba dostlar,
    Tr1 deki üyeliğimde 108k uri birikti.
    Ne yapsam bu uriyle size sorayım dedim.Ben ne yapacağımı bilemedim çünkü :)

Öncelikle gemi özelliklerim :
    15 lvlim-Goli - 8 iris
    Pet YOK
    ARGE:15
    27 lf3
    1 lf4
    15 7900 hız
    17 BO2 kalkan
    Ekstralardaki ıvır zıvırlar full.
    Elmas Uçuş düzeni var .Özel tasarımlardan hiçbiri yok.

LF-3 leri ve bo2 leri açık arttırmadan tamamlarım.Onlara uri harcamam gereksiz olur.
    Aklımda birkaç birşey var ama hangisi benim için yararlı olur emin değilim.
    1-Argeyi 18 yapıp kalkan sıklığını 5/5 yapmak.100k uri falan gerekiyor hesapladım.
    2-PET almak.Peti montajdan daha ucuza hallederim uğraşa uğraşa ama VIP yok patlasa uri vermem gerekiyor galiba ve pet adam olana kadar baya uri yatırmak gerekiyormuş diyorlar hiç bilmiyorum.tabii bide 8 lvl pet olması gerekiyormuş ki bunu yapmak en zoru benim için.Mesala şuan cubikon etkinliği var.Millet pet ile uri kasıyor ben bakıyorum onlara anca :)
    3- GG den kapı açmak. 100k ya kapı açamayadabilirim kesin değil :) Alpha:3/34 Beta:32/48 Gama:64/82 Dİğerleri 0/xxx
    4-Aegis almak.Ne işime yarar bilmiyorum ama havalı duruyor :D
    5-Anahtar alıp kutu açmak. 65 tane anahtar alabilirim . Ne çıkar sizce ? Karlı olur mu ?

Bendeki seçenekler bunlar arkadaşlar siz olsanız hangi seçeneği seçerdiniz veya bu seçenekler dışında ne yapardınız ?Bu 100k uriyi güzel harcamam lazım.Uzun bir süre oyuna para yatıramayacağım öğrenciyim.

Yardımlarınızı bekliyorum :)

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Öncelikle konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Uridiumu şimdilik kapıya basmayın, paladium toplayarak ekstra enerji biriktirerek kapı açabilirsiniz.

Ve kapı olarakta çift ödül etkinliğinde Zeta yapmanızı öneririm. Yeşil ganimet anahtarı ve günlük dosya için kârlı bir kapı.

Aegis yaratık keserken yardımcı olacaktır size almayı düşünebilirsiniz.

65 anahtara ne çıkartabilirsiniz net bir şey söylemek zor olur, tamamen şans.

P.E.T'i de montajdan almanız daha avantajlı olacaktır.

İyi forumlar.

xxkubixx bunu beğendi.
  3. pet alırdım montajdan 25k uriduma sanırım maliyet 8lvl yapar vip çekmem imkanım varsa kamikaze 3 alırdım yoksa katlaycı çeker oto yagma 3 alırdım kutu toplardım yada talon keserdim .

xxkubixx bunu beğendi.
  4. xxkubixx

xxkubixx User

pet kasarken çok işe yarıyor mu o kadar ?

edit:pet aldım ama işe yaraması için yine masraf yapmam lazımmış.20k uriye aldık en azından iyi oldu ama ne bileyim sıktı şu darkorbit artık....elim kolum bağlı.bugpoint illa diyoki uri çek..

Son düzenlenen: 12 Mart 2017
  5. birleştir bölümünden pet al, zaten 8 level yapmadan kullanamayacağın için yavaş yavaş onu kasmaya başla görev yaparak, bu sırada urin de biriksin 8 olunca modulleri ve protokolleri alır ister palladium toplar ister kutu toplarsın

6. xxkubixx

xxkubixx User

birleştirden 20k uriye aldım hocam peti. şuan 4 lvl galiba

3m tp kaldı 8 olmasına . yani 60m tp kasmam lazım.biraz zor ama korsan görevlerini yaparak level atlatırım gibime geliyor.

bunlar iyi güzelde bu darkorbit ne sıkıntılı oyunmuş test serveri sayesinde bunu öğrendim.
    peti 8 yaptığımda ilk kez oyuna uri çekip oynarım dedim kendi kendime ama oyunu oynama hevesim kaçtı .az önce test serveride kapandı valla ne yapsam bilmiyorum.
    bigpointin yapacağı yeniliklere göre oynarım yada oynamam artık.
    eğer argeyi levele göre yaparlarsa veya onun değerinde bi güzellik yaparlarsa oyunculara anca o zaman dönerim.

7. karesim pe korsan gorevlerinde 2 gune 8 olur ben oyle yaptim peti suan 99 da daha kasmiyorum kami atiyorum kapilarda 0 uri istiyo bisey degil zaten her yaratigada kami atiomiyor cok gelenlere atarsin sonra indirim bekle yada kendin cek radar larini 3 levelde 6tane yap birtanede yagma al sonra kutu topladikca gg de gelir uride gelir x2 lazer mermiside gelri bayaca x2 ile tallaon kesersin gg le kapi acarsin gelen uriyle kurtarma protokolu alirsin . artik aldigin avantaj kutularindan 2 gg gelir oylece yurur gidersin :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.