100'lü Galaksi hakkı kullanma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TALIPHAN tarafından 22 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TALIPHAN

TALIPHAN User

Merhabalar,

Oyunu oynarken topladıgım kutuları ve her gün giriş yaptıgımızda arada verilen 30- 40 lı galaksi kapı hakkımı sürekli biriktirip 150-200 oldugunda basıyorum. Dün 170 küsür hakkım vardı galaksi sayfasında 100 lü kullan var. Oradan tek tek basmaktansa 100 lü bastım ancak 100 ücretsiz hakkım gitmesine ragmen 5-6 tane birşey verdi . Tek tek bassaydım 100 tane farklı şey alırdım . Oyunda banlı ve yenı oldugum için kimseyle iletişime geçemedim dün yaşadım bu olayı lütfen incelermisiniz. 100 hakkımı geri istiyorum

2. Galakside çıkan nesneler zaten sınırlıdır örneğin cephane, günlük dosya, kapı parçası vs çıkar. 100'lü bastığınızda her basışı tek tek göstermeyip malzemeleri topluca gösterir. Örneğin 100 x2, 120 x2 çıktığında bunu birleştirip 220 x2 diye gösterir. Bu diğer şeyler için de geçerlidir.

ELYSIUM, Perseus. ve .Paradoks. bunu beğendi.
  3. [rüya]

[rüya] User

hahah
    öyle biz neler isitiyoruz ama olmuyor işte..do alır vermez.hep alır..

4. TALIPHAN

TALIPHAN User

Anladım söylemek istediginizi biliyorum o şekilde oldugunu ancak ben 100'lü kullana bastıgımda 100 basımlık ürün vermesi gerekirken 4 5 tanelik verdi sistemde bir hata oldu o anda inceleyebilirseniz ne demek istedigimi anlarsınız

5. ELYSIUM

ELYSIUM User

[​IMG] [​IMG]

Şimdi göstermek maksadıyla 100lü eneji bastım. 4-5 tane şey vermiş gibi gözüküyor evet ancak aynı türden aldığın malzemelerin toplu olarak yazıyor. Teker teker bastığın vakit:

10 adet mcb 25, 25 adet mcb 25, 35 adet mcb 25 = 3 farklı öğe

Ancak 100'lü bastığın vakit

70 mcb 25 = 1 öğe...

Seninkisi göz yamışması olmuş biraz :))

ModernKöle bunu beğendi.
  6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

ASİL-DENİZCi ve ELYSIUM'un da belirtmiş olduğu gibi teker teker basmadığınız her durumda aynı içerikler size birikmiş halde gösterilecektir. Şansınıza 100'lü bastığınızda sadece 4-5 çeşit içerik çıkmış olabilir ve size bütün bunların birikmiş halini gösterebilir. Ancak yine de bir sorun olduğunu düşünüyorsanız hesabınızın incelenmesi için iletişime geçmeniz gereken merci Support Ekibi'dir. Forum Takımı olarak bizlerin oyun hesapları üzerinde herhangi bir yetkisi bulunmamaktadır. Support Ekibi ile nasıl iletişime geçeceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Sorunun gerçekten bir sorun olma ihtimaline karşın Uridium > Balans kısmını inceleyin ya da seyir defterini kontrol edin orada yazanları bir kontrol edin hata var mı diye

8. TALIPHAN

TALIPHAN User

-------------------------------------------------------

Yardımlarınız için teşekkürler söylemek istediginizi anladım ama ben 100 lü basmama ragmen burdaki örnekteki gibi toplu vermedi bana tekli basmışım gibi 4 5 tane verdi örnek vermek gerekirse 1 mermiden 70 tane 1 tane tamir kuponu 1 tane kapı parçası gibi vermiş oldugunuz iletişim kanalından Support Ekibiyle iletişime geçiyorum.

.Paradoks. ve Minerva bunu beğendi.
  9. Siz de ekran görüntüsü atarsanız ne demek istemeye çalıştığınızı daha iyi anlarız.