100lük Görev Hakkında

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve byeno7 tarafından 14 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. byeno7

byeno7 User

100lük görevlerin ilkindeyim 48.000 promeriumu nasıl toplayacağım yardımcı olabilecek var mı?

2. Arkadaşın cidatel ile gemisine promerium cekecek sonra patlayacak radyasyonda sende gidip çöpünü alacaksın.

3. byeno7

byeno7 User

Cevap için teşekkürler
    Bende citadel kullanıyorum ama radyasyonlu bölgede çöpüm görünmüyordu. Şimdi mayınla deniyorum tamir istasyonunun hemen yanında ama sürekli kendimi patlatmam sıralamaya olumsuz etki eder mi?

4. radyasyonda çöpler görünmez mayınla patman lazım sıralamyı pek etkilemez arka sayfadan sıralamadan bakabilirsin etkisine düşmanın kestikleri felan yazıyo ama mayın varmı bilmiyorum.

5. Arkadaşlar bende bu konuda muzdaribim 100 lük görevlerin 45.sindeyim.1000vagrant 1000 maradeur 600 outcast kesmem lazım gemim acemi binbaşı güçsüz değilim.bu görevin yapım yeri grup kapısı mantıklı olarak ama benim ne klanım var ne de chatten yardım alabiliyorum chatim 100 yıl banlı.epsilon kapısıyla yapayım diyorum 67 kapı istiyor şimdi ben bu görevi nasıl yapacam? Lütfen şu grup kapısını Artık tekli yapın

6. özel ödüllü hafta sonu etkinliğine nereden bakabilirim?

7. PantHeon

PantHeon User

epsilon kapısı işlemıyor goreve kardes

8. Teşekkür ederim bu durumda nasıl yapacam ben bu görevi bilgin var mı

9. x-3 haritasında LoWa gireceksin kardeş, başka türlü bitmez o meret. Hangi serverdasın?

10. TR-2/3 serverinda klan varsa gelirim

11. tüh, ben TR1-5teyim. :(

*KEYİFCİ* bunu beğendi.
  12. Eyvallah sağolasın yine de

13. Darkorbitin dc sunucusunda senin serverda bulunan ve aynı görevi olan oyuncularla grup kurun, büyük ihtimal hepiniz güçlü olacaksınız zaten dc kurun toplanın bir hafta boyunca Low yapın. Her kapı en fazla 10 dakikanızı alır niye herşey size bu kadar zor geliyor ki aklımda bir tahmin var ama söylemeyeceğim.

14. Dc sunucusunun ne olduğunu bilmiyorum bu konuda bi açıklama yaparsan gerçekten minnettar kalırım

15. LoW'a giricem bende. Hesabının adını yaz, oyun içinden mesaj göndereceğim. Hızlı şekilde yaparız

16. DarkOrbit Discord Sunucu ,TeamSpeak gibi düşün.

17. TCG…ALBATROS oyun nikim arkadaşlık isteği atabilirseniz çok iyi olur

18. byeno7

byeno7 User

bu görevi yapmak için 24 level mi olmak lazım ''düşman x-1 haritalarını ziyaret et'' diyor. 100lük görevlerle 24 level olurum diyordum baştan patladık

19. hoppa15

hoppa15 User

x 1 icin 17 level yetiyor

20. byeno7

byeno7 User

Teşekkürler, daha önce hiç gitmediğim için bilmiyordum. Jump CPU'dan baktım atlayamayınca dedim herhalde levelim yetmiyor.