100'lük görev yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NEDEN11NEDEN tarafından 5 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba TR1-5 Sunucusunda 2 oil toplama görevinde yi Karantina yapmam gerek ama ne klan ne de grup var bunu başka ne şekilde haledebilirim veya yardım edebilicek varmı Varsa cevap verin DC hesabımı veririm

2. globelden ısrarla karantina grup çağrısında bulunursan mutlaka çağrına cevap veren çıkacaktır bol şanslar arkadaş

3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Oyun içi chat yardımıyla grup bulabileceğinize inanıyorum. Ayrıca isterseniz, konunuzu forum içerisindeki Arkadaş Arama forumuna taşıyabilirim.

İyi forumlar.

4. N/A klanı program kulanıyor böyle insanların kafasını parke taşına sürmek lazım dediğim için 100 sene chat ban yedim o yüzden adam arıyamıyorum ki kimin banladığını öğrendim adamın diyer gemisi N/A klanından çıktı yazık diyorum başka birşey diyemiyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ocak 2021
  5. BUKANN

BUKANN User

forumda chat banı konusu vardı, pişman olduğunu ve bir daha aynı tarz söylemlerde bulunmayacağını samimi şekilde söylersen belki adminimiz açar. 10 sene önce benzer bir olay yaşamıştım ama aynı uygulama devam ediyor mu bilmiyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ocak 2021
  6. suportta kendını guzelce dıle getırırsen ve de ısrarcı olursan ban suren azaltılıyor benımde 2111 di 1 aya düşürdüler

7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Chat banınızla ilgili supporta bilet atarak yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz. Ayrıca blacklight gözcülerinden olan Urge ve Observe npclerini keserek de oil kazanıp görevlerinizi tamamlayabilirsiniz.
    Forum üzerinden chatle ilgili hiçbir işlem yapılamamaktadır. Sadece support bu konuyla ilgilenebilmektedir. Yanlış yönlendirmelerden kaçınmanızı öneririm :)

İyi forumlar.

8. BUKANN

BUKANN User

eskiden öyleydi değişmiş demek kusura bakmayın