100'lük Görevler Hakkında

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve byeno7 tarafından 24 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

100'lük görevler 23 levelde otomatik açılsın mı?

1. evet

oy sayısı 3
    60,0%
  2. hayır

oy sayısı 2
    40,0%
  3. diğer(yeni bir fikrini yaz)

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. byeno7

byeno7 User

100'lük görevler 17500 saboteur görevini bitirince açılıyormuş. Ben 2 saatte 300 saboteur kesiyorum bu da 2 ay gibi bir süre yapıyor. Her gün aynı şeyi yapmak çok sıkıyor. Bu görevler 23 levelde otamatik açılması daha iyi olmaz mı? 2 ayımı bu görev için ayırsam diğer etkinliklere katılamıyorum çünkü günde max 2 saat oynuyorum. 5-2 full bot dolu chatten grup arıyorum ses çıkmıyor tamamen eziyetten başka bir şey değil

2. _evissaM_

_evissaM_ User

Bence bazi gorevlerin hatta bir cok gorevin tekrar gozden gecirilmesi ve duzenlenmesi gerekli, gorevlere baktigimiz zaman eski oyun dinamiklerine/populasyonuna gore hazirlandigini dusunuyorum. Suan oyununun icinde bulundugu durumu goz onunde bulundurursak eger bazi gorevleri bitirmek birak 2 ay, 2 senede bile anca bitebilecek durumda.

byeno7 bunu beğendi.
  3. KruelSiege

KruelSiege User

@byeno7 bazı otopilotlar grupları kabul ediyor, özellikle gemisi kötü olanların bu özelliği açık oluyor. Muhtemelen onlar da görev yapıyorlar. Gemilere grup atmayı dene. Gruba girebilirsen onlar hızlı hızlı yaratık kestiği için senin işine yarar. Grup alımları kapalıysa geçmiş olsun. Geçen gün 25 tane anni kesmem gerekiyordu günlük görev için. 45 dakika falan uğraştım düşman bulucu olduğu halde. Hangi anni'nin yanına gitsem biri kapmıştı. Düşün artık 17k sabateur görevini yapmak ne kadar vakit alır.

@_evissaM_ katılıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam süre limiti olan bir invoke görevi vardı. Bu görevi bugün yapamazsınız. Ben 3 tane invokenin canını azaltıp, görevi alıp sonrasında da canı az invokeleri kesip görevi bitirmiştim. Düşün 3 tanesinin canını azaltıp tamir oluyosun, görevi alıp geliyosun ve hala invokeler orada duruyor. Şimdi ise düşman bulucuyu açıp invokenin yanına gidiyorum yarı yolda invoke imha ediliyor. O yüzden BL haritalarına girmiyorum bile.

Mind olayı ise şaka gibi. Belki yıl oldu mind yüzü görmedim. Ben neredeyse bütün görevleri tamamladım. Klasik görev olarak 5 tane güçlendirici üretme görevi kaldı diyebilirim R-zone görevleri dışında. Onun için de mind beyni lazım. Mind beyni için ne lazım? Mind. Hadi gel de kes. İmkansız. Zaten boş yere bu güçlendiricileri de üretmek istemem, boşa gider. Belki Eternal kapısında çok ileri bir dalgaya gidersem kullanırım diye düşünmüştüm ama ben hala skylab'dan seprom çeken birisiyim. Niye? Her şey birbirine bağlı. Mind kesebilsem seprom sıkıntısı çekmem, birleştirden seprom üretirim. Milletin ambarı 1 milyon olmuş, hepsi seprom dolu. Benim ambar boş. Her şey birbirini etkiliyor.

Bir önceki paragrafta da belirttiğim gibi rzone görevlerim duruyor. Rzone tekrar işlevsel olsa görevleri bitiricem ama Rzone girmek için 3-4 saat falan uğraşmak lazım. Belirli koordinatlara gitme görevlerini bitirdim ama gemi kesme görevlerini bitiremedim çünkü rzone'a girsen bile gemi yok. Velev ki gemi olsun, çok gemi olması lazım ki süreli görevleri yap. Dediğin gibi mesela bu görevin revize edilmesi lazım, bugünkü oyun dinamiklerine göre bu görevleri yapmak imkansız

4. faruk035

faruk035 User

200 mind görevi var nasıl biter bu görev?
    sen iki ay diyonda senesi gelse bitmez bu görev

byeno7 bunu beğendi.
  5. byeno7

byeno7 User

grup atınca çoğu zaten grupta oluyor 2 kişiye attım kabul etmedi. Kaldı ki görev yapmak için neden botlara ihtiyacımız olsun. Resmen onların esiri olmuş durumdayız.
    BL deki süreli görevlerden zaten umudumu kestim saçmalıktan başka bir şey değil
    Oyun insana boş vaktinde zevk versin diye oynanır, bu oyun insanı daha beter sıkıyor

Not: Oylamaya hayır verenler nedenini yazsa da bizde bilsek herhalde bol zamanları var oyunu oynamak için

6. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam arkadaşlar,

Öncelikle konuyu yanlış yere açtığınız için üzüldüm. :p
    Lütfen "Güncelleme ve Fikir Havuzu" bölümüne uygun bir konu açınız.
    Gerekli desteği sağladığınızda konuyu merkez ekibe ileteceğim.

Mesajlarınızı kestiğim için özür diliyorum şimdiden.
    Yeni konudan devam edebilirsiniz.

İyi forumlar. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.