%100'lük ŞP ve TP desteği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WanteD-07[ANKA] tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar bazi arkadaşlarimiza 3 günlük %100 lük olan şp ve tp desteği̇ tanimlanmiş. bana %50 destek tanimlanmiş. herhangi̇ bi̇r talebi̇mi̇z olmadan bu nasil olmuş ve hedi̇ye i̇se beni̇mki̇ neden %100 deği̇l

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2020
  2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle mesaj içeriğinizi ve başlığınızı düzenledim. Tamamı büyük harflerden oluşan mesajlar yazmayınız. %100lük tecrübe ve şeref desteği diye bahsettiğiniz destek eğer EP-HON 100 desteği ise onu lag olan zamanlarda birleştirip de kullanamayan oyunculara telafi olarak verilmiştir. Desteklerin eklenmesiyle alakalı detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2020
    .Paradoks. bunu beğendi.
  3. bekçi27

bekçi27 User

modum bu yüzde 50 destekler 3 gün içinde kendiliğinden biticekmi yoksa biz ne zaman oyuna girersek oyundayken 3 günü doldurduğundamı bitecek ona göre abg tamamlayacam yanıt verseniz sevinirim

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

%50 ve DLB desteklerinin zamanı gerçek zamanla işlemektedir. Bu sebeple siz oyuna girseniz de girmeseniz de desteklerin süresi azalmaktadır.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. bekçi27

bekçi27 User

tmmdır konu kilitlenebilir bence :D

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konuyu eğer konu sahibi isterse kilitleyebiliriz :)

İyi forumlar.

7. teşekkür ederim bilgiler için kilitleyebilirisiniz :)

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.