102/111

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PЯΞÐλТÖЯ™ tarafından 8 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zETADA SON 9 PARÇA KALDI VE 500 GG TOPLAYIP Bİ ADNA (10 LU ) BASTIM VE SADECE 1 TANE ÇIKTI DELİRİCEM. KAÇ TANE AÇMALIYIM AÇILMASI İÇİN SİZCE

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu tamamiyle şans ile alakalıdır. Genel olarak %13 parça olasılığı vardır bu 100enerjide 13 parça demek değildir. Aynı parçalar çıktığından sürekli çarpan vermektedir. Denemeye devam ediniz. Bol Şanslar

Keyifli Forumlar

3. 10 lu basıp da 1 parça aldıysan 102 de ne ala biz 150-200 tane basıp çarpan bile alamadığımız oluyor.

4. öncelikle benim tavsiyem son parçalarda 100 lü basman ben yaptığım bütün zetaları öyle yaptım senin yaşadğın oalyın benzerini bende yaşadım 100 lü bastığın zman çarpan sayısı oldukça yüksek geliyo ve 10 lu basmandan daha fazla kapı çıkıyo e nazından bende öyle senin problemin 200 bilemedin 300 gg ye 100 lü açarsan çözülür.

5. Ya son parçalarda tek tek basıcaksın.x2 gelince hemen kullanıcaksın olay bu.Ben gammanın son parçasını 50 gg ye çıkardım.Açtığım bütün kapılarıda bu taktikle açtım.

6. Bende kappa açıyorum 66 bin uridium a 94 parça yaptım :)

7. Waves

Waves User

Valla ben zetayı 300 gg artı 5bin uri ile açtım yaptım ve bitirdim :)

8. Şimdi bakıyorum delirmekle haklısın ben aynı durumda 44 ggye açtım :D

9. knu dışı olcak belki ama hadesin son 2 parçasına 266 gg + 5 k uri bastım 10 lu :D 1 parça çıktı :D

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Diğer arkadaşlarımızın taktikleri var ise size bu başlık altında daha fazla yardımcı olmaları için konunuz uygun olan bölüme taşınmıştır.

11. arkadaslar bugunde 300gg basdım yine çıkmadı. nerdeyse 1500 gg ye açılabilcek olan kapıyı 2500 3000 gg ye açıcam

12. :D kardeş senin o çarda bi problem var :D

13. .D bilemiyorum tam tamına 1 haftadır paladyım can sıkıntısından patlıcam.

14. güzel kardeşim sen ne dediğinin farkındasın dimi?

15. bende mesela şuan 1000 gg var şuan epsilon açabilirmiyim ilk defa açıcam çünkü açılmıcaksa 266 tane daha toplayıp zeta bascam

16. 350 gg açtın ? ( yourmunu gormememiştim ) bence sen baya uçmuşsun be kardes :)

17. Nefes

Nefes User

Merhaba

5'li basarak deneyebilirsiniz son parçalar genelde zor çıkıyor ve çarpanlar 2 bile gelmiş olsa değerlendirin lütfen.

18. ya konunu saptırıyorum kardeş kusura bakma ama ne bileyim 350 gg = zeta ? rüyamda görsem bi tarafım açıkta kaldı derim

19. teklii bas çarpan hemn kulan

20. no-Redemp

no-Redemp User

102/111
    Dikkat edin :)
    ilk yapman gereken parcalari en az 105 ..niye dersen ? x6 bastinmi parca gelirse kap full..
    Yani senin durumunda simdi x3 oldumu kullanman gerek,,Dikat etmeniz gereken carpanlarinizi öyle kullanmaniz gerekki mümkün olursa devamli en sona 6 parca eksik kalsin .
    örnek
    111 de ilk hedef 105..
    128 de 122..
    99 da 93..

carpanlarinizi 105 ..122 ...ve 93 göre denkli basmaniz ,,
    illaki sans lazim,, Oda yoksa hepsini at cöpe :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.