Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ysn672 tarafından 24 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ysn672

ysn672 User

merhabalar swde cok kutucu var ve ben günde 4-5 saat kutu 2-3 saat cubi yaparım darkorbit sisteminin nasıl oldugunu bilmiyorum ama pvpde hem adam kesiyom hemde topluyorum yanlısıkla bende ban alırmıyım ve ya bu durumlara karsı videomu cekeyim ne yapmamı öneriyorsunuz emeğimi çöpe atamam

2. Bann almassın sistem onu ayırt ediyor ama onlara da bann vermiyor zaten. :)

3. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Geçmişte illegal kazanç sağlayan birçok oyuncunun hesabı kapatıldı. Eğer siz oyun kurallarına aykırı bir eylem içerisinde değilseniz neden hesabınız kapatılsın?

İyi forumlar.

4. haksız kazanç elde edenler yüzünden sırf uri çekmıorum daha biz el eemegıyle kasalım onlar atsın kutuya urı toplasın ne ala ne memleket bu oyun hep adaletsızdi bi ara düzelmeler oldu aama halen bazı gerçekler düzeltimior...

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Hile kullanıcıları modumuzun deiği gibi zamanında engellendiler ve ceza aldılar. Ama gün geçtikçe yeni fikirlerle değişik programlarla illegal yollara başvuruyorlar. Bunların engellenmesi için önce algılanması lazım. Bununla ilgili şkayetlerinizi ilettik. Göz ardı etmezler durumu çözecek sistemi kurduklarında hilecilerde cezasını alır. Lütfen sabırla bekleyelim bunu ayarlamak kolay bişey değildir.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

.KâPGâÑKâĞâÑ.[61] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.