Öneri 10'lu ekstra cpu'su.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 26 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhabalar.
    Bir öneride bulunmak istiyorum. Envanter'deki ekstralar için 10'lu çoğaltıcı var. Fakat artık bana yetmiyor. Sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum ve tam istediğim gibi yapsamda yinede artan şeyler oluyor. Bunu 12 veya 15 li şekilde 1 cpu daha eklense daha iyi olmaz mı?

JohnShepard bunu beğendi.
  2. WolfWar

WolfWar User

Konuyu yanlış yere açmışsın.

3. BlueSparkk

BlueSparkk User

Özür dilerim şimdi fark ettim Sıkça Sorun Sorular yerine açmışım :(

WolfWar bunu beğendi.
  4. WolfWar

WolfWar User

Estafirullah sorun yok ama burda destek göremezsiniz adminlerimiz düzeltsin. @VALEYARD

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Şahsen bu durum ile bende karşılaşıyorum umarım fikriniz bir an önce gerçekleşir;)

Yalnız bölüm kurallarına göre bu bölümde açılan konulara anket eklenmesi zorunludur.

İyi forumlar.

JohnShepard, Manitu ve WolfWar bunu beğendi.
  6. Şu haliyle malesef dediğiniz gibi çoğu şey arasında seçim yapmak zorunda kalıyoruz. Yenisinin gelmesi yerine olana 2 yer daha eklense yeterli olur aslında 15li olursa çok fazla olur bu sefer de. Ayrıca anket açarsanız oy kullanalım daha iyi destek görür hem

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Daha önce konu hakkında uyarılmanıza rağmen konunuzu bölüm kurallarına uygun olarak düzenlemediğinizden arşive kaldırılmıştır. Konunuza anket ekleyerek tekrar açabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.