Bug / Oyun hatasi 11 Etkinlik Görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheMaster tarafından 29 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheMaster

TheMaster User

11 Etkinlik görevlerinin hepsini yaptığım halde bugün hepsi tekrardan gelmiş. Bu bir hata değilse hepsini tekrardan yapıp 30 k ya yakın bir uridium kasacağım. Lütfen beni bilgilendirin.

2. aynen bi cevap verin mağdur olmayalım sonra

3. titans___

titans___ User

ben kasıyom bence o yapamayanlar için yapılması nı istiyor oyun helixden istediği voliyi vuramadı para harcıyanlar hep eski kemikleşmiş moruklar yenilerde parasız androıd nesli oyunları seviyor daha cazip evde yolda oynanabiliyor kısa zamanda bol ödül ben 5 sene sonra hercul tamamladım ki oyunda günlük 4 saa civarı oynuyan biriyim en son zaan 3 de para harcadım aldım 6 bin saat oynadım baya hoşuma gitmeye yeni başladı bu oyun için yapacağımı inadın
    başka işe kullanmadım ya

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Teknik inceleme için görevler bir süreliğine kaldırılmıştır ve telafi olarak sizlere tekrardan hepsini sunduk. Yaptığınızda ödüllerin hepsini tekrardan alabilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.