11 gün oldu support beni oyalıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmazbey749749 tarafından 4 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 11 gundur 25.12.2016da x2de verilmeyen 1 havoç için yazıyorum supporta benden ekran resmi istiyor yoluyorum farklı admin geliyor onada yolıyorum 2 gun once yoladım yine cevap gelmedi ne yapcam ben bu adminlerle ?
    havoçu takmam ama insan kıcık oluyor belli yerden sonra. vermicez deyin bırakın seyir defter ss atıyorum 11 gundur suppportan bir admin çagırın forumma allah hakkı için [​IMG]

2. Merhaba ,

Bir şekilde ulaşmaya çalışacağım fakat ne zaman uygun durumda olup bakabilirler bilemiyorum. Ayrıca her seferinde yeni mesaj yolluyorsanız her seferinde yeni bir ticket açılması demektir. Bu durum işleri daha çok zorlaştırır ve çözüm süresini uzatır. Keşke ilk ticket numasarını kullanarak mesaj yollasaydınız.

İyi forumlar.

3. ticket numarasını bilmiyorum kiyamet modum bana ekran resmi atın dediler ticket numarasıyla beraber atın demediler . her cevap geldiginde yazdım .

4. Merhaba ,

En son yazdığınız mesaj üzerinden 48 saat geçmediyse bekleyip eğer cevap gelmezse size en son gelen Ticket numarasını konu başlığı kısmına ekleyip yazınız.

İyi forumlar.

5. 2 gun geçti zaten ticket numarsıyla tekrar yoladım video+resim de yoladım .

6. Merhaba ,

Umarım en kısa zamanda çözüme kavuşturabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.