?????

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **RAHATSIZ** tarafından 3 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. diyorsunzuki chatle ilgilki konuları buraya yazmayın
    support yani destek grubu adminlerinize kaç tane mail attım sayısını unuttum.
    sorduğum soru şu:
    Ben ne diye 1 gün ban aldım ve bu banı veren Pusat admininiz bana yazdıki admine hakaret ettin bende bana göster nerde hakaret ettiğimi diye cevap yazdım daha sonra bundan vazgeçtı cinsel içerik içeren cümleler yazdın diye cevap verdi hayır yazmadım bana yazı yazan bende bana yazı yazma dediğm oyuncya cevap verirken beni rahatsız etme diye yazdığım oyuncuya bana hakaret eden dalga geçen oyuncuya cevap verdiğim için bana 1 gün ban verdiniz ve bunun için chatten 1 gün ban vermezsiniz ve ayrıca o oyuncya ne diye ban vermedindiye sordum ve ban verdim yazdı ama vermedi çünkü o oyuncuya ban verdim dediği anda gizli yazı yazdım ve ban vermediğini gördüm
    ban vermediği oyuncuya ban verdim diye nasıl yazabiliyor pusat admininiz ve benim yazmadığım yazılar için beni nasıl itham edebiliyor ve bunların aynısını chatte pusat adminle rüzgar adminizie sordum ve beni o oyuncyla başlayarak bu şekilde nasıl ve niye tahrik ediyorsunuz diye kendilerine sordum
    ve bunu yapan kişiyi hala nasıl admin olarak orada tutuyorsunuz

supportun verdiği cevap:

NEREDE BURADA BENİM SORDUĞUM SDORUNUN CEVABI VE BU SORUYA CEVAP ALMAK İÇİN 1HAFTADAN FAZLA OLDU NE YAPMAMI İSTİYORSUNUZ?
    buraya yazmayacan chate yazmayacan supportunuz da cevap ver5meyecek ne yapmamı istiyorsunuz açayım şimdi chati oyun chatini illa milletin yaptığı gibi başlayayım mı?
    bunu mu istiyorsunuz?
    Adama bak ban vermediği oyuncuya ban verdim yazıyor sizin karşınızda bebe mi var ne demek admine hakaret ettin yazıyor birde ban veriyor bana admine hakaret ettin yazıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ekim 2015
  2. Merhaba ,

İlk olarak her zaman belirttiğimiz gibi forum üzerinden bir işlem yapamıyoruz. Chat yazılarını inceleme v.b yetkilerimiz yok. Bu nedenle support ile iletişim kurmanız gerekiyor.

Diyeceksiniz ki ; support'a yazıyoruz çözüm olmuyor. Belki de size göre ban alınacak bir durum olmayabilir fakat buradan size haklısınız hatalı ban almışsınız gibi bir şey deme şansımız yok.

Support ile olan yazışmaların paylaşılması uygun olmadığı için kaldırılmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.