113k uri ile ne yapılır ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Quertas tarafından 10 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Quertas

Quertas User

16 lf3 4elit hız 4 elit kalkan goliath gemim var. Ayrıca petim ve 7 flax 1 iris var. 113k urimi neye harcamalıyım.

2. lf3 ve irislerini birbirine orantılı fulle. yani demek istediğim 1 iris alıyorsan 2 lf3 al. ve elit hız ve kalkanlarını fullemen gerekiyor en azından 10-15 tane yapsan yeterli şuan için.

3. Quertas

Quertas User

aslında lf3 kalkan ve hizlari kasilarak almak istiyorum. çektigim urilerle neyi tamamlayayim ?

4. Benim eskiden ne yaptığım aklıma gelmiyor ama ilk önce işim lf3 kalkan hızları irisleri fullemek olurdu. bence kolay kredi kasamıyorsanız urilerle irisleri alın. son 2-3 irisi krediyle alın çünkü irislerin uridium fiyatları gittikçe artıyor. Dediğim gibi kredi kasabiliyorsanız iris, lf3, kalkanları ticaretten alabilirsiniz. Bulunduğunuz sunucuya göre ticaretteki fiyatları değişebilir. Sabahleyin sunucu sakinken irise basabilirsiniz ticaretten.

5. DeaDFiRe

DeaDFiRe User

bence urini sakla kalsın ticaretten irislerini lf3lerini kalkanlarını ve hızlarını al sana tavsiyem uridium ile anahtar indirim günlerinde anahtar alıp açman yeni başlayanlarda şans daha yüksek olur tasarım lf4 apis zeus düşürme şansın yüksek

6. Yeni başlayanlarda şans yüksek olur diye birşey yok. Her kullanıcı için aynıdır. Belirli bir orana göre kutudan lf4 apis zeus tarzı ekipmanlar düşürebilirler. Ayrıca arkadaşımızın 1 irisi var, 2. iris için ticaretten 80m-100m basmasına gerek yok. Fiyatlarını hatırlamıyorum ama ilk irisler için fiyatlar düşük. O yüzden son irisleri ticaretten almasını tavsiye ederim.

7. DeaDFiRe

DeaDFiRe User

serverını bilmediğin bi arkadaşın ticaretten 80-100 milyona iris alacağını nerden çıkardın ben sana söyliyim
    2. Diroiti 24.000 Uridium
    3. Diroiti 42.000 Uridium
    4. Diroiti 60.000 Uridium
    5. Diroiti 84.000 Uridium
    6. Diroiti 96.000 Uridium
    7. Diroiti 126.000 Uridium
    8. Diroiti 200.000 Uridium
    yani zorlasa 2 iris 5 6 lf3 alabilecek bazen denk gelir ihaleden 40 m a iris alınır bence gereksiz bi yatırım hadi irisler neyse ama ben lf3 e verilen uriye acırım

8. Şahsen bulunduğum tr6 serverında iris 80m ye bazen 100m ye gitmekte. Tabii arkadaşın bulunduğu serverda fiyatlar ucuzsa alabilir. Ama bence o seviyelerde kredi kasmak zordur. Ha deyince 40m 50m kasılmıyor onun için.

9. Quertas

Quertas User

Server tr4 bu arada. Eğer iris alırsam sadece 2 tane alabiliyorum. Dediğim gibi lf3 ve kalkanlara şuanki uridiumdan harcamak istemiyorum. Onları bu uridiumlar bittiği zaman hızlıca kasarım. 100k uridiumu argeye vermek( dosya ucuzladığı zaman ) iyi olur mu ? yoksa şuan için gerek yok mu ?

10. Tom_Cat

Tom_Cat User

paladium toplayabiliyorsanız ya da haftada 2-3 zeta yapabiliyorsanız gerek yok bence.uridyum ile pet ekipmanı veya iris geliştirmesi yapabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.