12.350 uri var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☾◠◡♤Light☯Of☯God♤◡◠☽ tarafından 29 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemim goli 10 lf3 gerisi lf2 2 iris 5flax var 42.000 uri yapıp 3.irisimi alıyım yoksa lf3 mü alıyım yardımcı olabilirmisiniz

2. Merhaba ,

Bana kalırsa kredi biriktirip ticaretten alınabilecek malzemeleri ticaretten almanız daha iyi olacaktır. Uridium ile daha stratejik harcamalar yapmanız iyi olur. Mesela zamanlar arge yapabilir , ekipmanlar toparlanınca pet alabilir , uçuş düzeni yada ek hangar alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. 25.135.597 credi var o zaman ben crediyi lf3 e mi basıyım ?

4. Merhaba ,

Günlük ne kadar kasıyorsunuz bilemiyorum fakat skylab geliştirmeye başlayın bir yerden sonra Promerium yollayıp satarak yada npc çöplerini ( Mavi olanları değil kırmızı olanları ) toplayıp sonra satarak kredi kasabilirsiniz. Ayrıca günlük yerine 5-6 gün kredi kasıp 1 gün bir kaç defa şansınızı deneyebilirsiniz.

Skylab örnek gelişim :

Temel Modül > 11. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 10. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 9. seviye
    Prometid - Duranium > 8. seviye
    Promerium - Xeno modül > 7. seviye
    Seprom > 6. seviye

İyi forumlar.

5. Yardımınız için teşekkür ederim konun kitlenmesi uygundur.

6. Merhaba ,

Biraz daha açık kalsın diğer üyelerinde düşüncelerini bekleyin bana kalırsa çünkü farklı fikirler çıkabilir. :)

İyi forumlar.

7. Tamam kalsın o zaman :D

8. ÇORBACI

ÇORBACI User

Argen ne durumda bilmiyorum ama en azından kalın sıkacak kadar argen olması lazım yoksa ne alırsan al gemin hep ezik kalır.

9. Şuan kalın sıkmak için değilde arge yi kalkan ve dp için kullandım kalın sıkmıyorum şuan

10. Merhaba ,

Arge'yi en başta 24 arge ile kalın sıkmaya göre dağıtın biraz uzun sürer yada maliyetli olabilir ama en iyisidir. :)

24 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

İyi forumlar.

11. Yardım için teşekkür ederim :)

12. cumalo2727

cumalo2727 User

iris alip icini bos birakmaktansa lf3 daha mantikli geliyor bana

13. Unspoken

Unspoken User

Bende seninle aynı durumdaydm iris aldm iki tanr lf2 koydum 24 saat içinde 4lf3ü uriyle birini krediyle aldım sjsjs
    uri kasma durumunu bilmiyorum ama bence leonov çek altına. X3-x4 te kasıl. Hızlı kasarsın. Bi yandan da mutlaka kutu topla. Bana kalrsa da önce lf3 al

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.