12. İmhada Pushing Olur Mu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SAMSUNLU-sbf tarafından 18 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. evet bu konuya yetkili adminlerden cevap bekliyorum görmemezlikten gelip geçiştirmeye çalışmayın...

evet halen bekliyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Şubat 2018
  2. bende supporta yazdım bekliyorum bakalım :D

3. Merhabalar

Pushing konusunda size yeni kurallar gereği hiçbir rakam verilmeyecektir. Pushing hareketlerinin incelenmesinde bir çok değişikliğe gidildi. Artık daha detaylı olarak inceleme yapılmakta, daha sonra incelemeye göre pushing olup olmadığına oyun yönetimi tarafından karar verilmektedir. Bizleri bu karara iten en büyük sebep bu global kuralın TR sunucusu oyuncuları tarafından suistimal edilerek oyuncuları mağdur etmesi.

Bu mağduriyetler dolayısıyla Merkez'e tekrar başvurularak TR sunucularında bu global kuralın uygulanmasında çıkan sıkıntılar aktarılmış ve buna göre TR sunucularına özel düzenlemeler yapılmıştır. Bu değişiklikler tüm oyuncuların güvenliği için sadece kurum içi kural olarak eklenmiş ve sadece oyun yönetimi ile paylaşılmıştır.

Bundan önceki kural, global kural olarak bizzat merkez tarafından belirlenen kural olduğundan dolayı verilen cezalarda geriye dönük herhangi bir değişiklik mümkün değildir.

KANUN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.