12 tane protokol

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 21 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

Arkadaşlar merhaba ben uri çekeceğim 2hafta sonra 900k uri çekeceğim büüyk ihtimal katlayıcı var kutu toplamayı düşünüyorum palla da artık bizde palla da topluyorum full kapı açıcam bu yüzden protokol düşünüyorum
    Sorum şu protokol slotlarının hepsini açmak kaç uri tutuyor birde sizce şunlardan hangisini yapıyım unutmayın hem palla topluyorum hem de kutu
    ---12radar+geri kalan ile anahtar
    ---12kurtarma+geri kalan ile anahtar
    ---6 kurtarma 6 radar +geri kalan ile anahtar
    ---12radar+12 kurtarma(geri bişey kalmıyo tam uridium yetiyor)
    İndirim paketi + vip var (%30 inidirm)

Son düzenlenen: 21 Haziran 2015
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Maliyet tablosuna aşağıdan inceleyebilirsiniz.

İyi Forumlar

3. senberk99

senberk99 User

Teşekkürler gökmen adminim peki sizce hangisini yapıyım ??

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

12 radar +12 Kurtarma protokolü şeklinde yapabilirsiniz.Bu sayede hem palladıumda hemde avantaj kutusu toplamada kullanabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

Hmm modum o zaman anahtar alamıcam ama kutu toplarkenki uriler ile karşılarım heralde 1-2 cevap daha alıyım kilit isterim şimdilik açık kalsın teşekkürler...
    Birde bişey soracağım 27 argeyim 24 kalın sıkma metoduyla sıkıyorum.Şuan bağlayıcı ışın 2 argesini 3/5 yapabilir miyim??

Cevabı olan yokmu sizce hangisini yapıyım??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Haziran 2015
  6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

12 radar 7 kurtarma protokolü benim tavsiyem.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Haziran 2015
    senberk99 bunu beğendi.
  7. 12 adet kurtarma +argeyi 37 yap kutu argesi duz kutu topla 1 ayda 2m uridum tıoplayabilrisn eilt gg saymıyorum

senberk99 bunu beğendi.
  8. senberk99

senberk99 User

Fakat arge yok o kadar uri de veremem arge bağlayıcı ışı2 +kısmet 1 i fulleyeceğim+12 kurtarma(palla için de ayrıca 12radar almaya karar verdim)
    Gökmen adminim bi sorum var 7adet kurtarma protokolu+bağlayıcı ışın 2 yi fulleyince pvp de katlayıcı ile 5gg gelir mi?

9. andermo83

andermo83 User

Kardeşim Bende 12 Uzaylı 12 Radar 12 Ambar(citadel Kredi İçin) 12 Lazer Var Başkada Gerek Yok Diyorum :S Citadelde Sabit Ambarı Kullanıyorum Radarı Palada Veya 4-5 De Düşman Bulucuda Lazer Protokolleri Baskında Çok İşe Yarıyor Peti 2 Ye Katlıyor Uzaylıyı Da Kasılırken Kullanıyorum O Da Çok İşe Yarıyor 4 Çeşit Yaptım Ben Pişmanda Değilim Her Türlü Değdi Yani Uriye :S

10. senberk99

senberk99 User

:D fakat ben şimdi hiç baskın atmıcam+ kasılmıcam 1 ay boyunca yatıp palla-kutu yapacağım :D bu yüzden de hem 12radar hem de 12 kurtarma planlıyorum bi 10.000 gg falan toplıcam...Daha fazla olur da 2hafta tatile gitcem giremem orda...

11. andermo83

andermo83 User

kurtarmayı hiç alma o zaman kardeşim boşa yatırım cünkü radar da koyman lazım 2 si bir arada olmaz ama en güzeli 12 radar al yoluna bak :D tavsiyem :) 4 temel protokolü elinde patlamadan sürekli kullanacakları söyledim sana :D secim sana kalmıs :D

12. senberk99

senberk99 User

uzaylı lazer yakıt işime yaramaz şuan eziğim :D o yüzden 12kurtarma alcam % 36 artar pet tek toplarken 12radar takarım hem ben hem pet toplarken 12 krutarma ..

13. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kısmet 2 yi fullerseniz 5 gg alabilirsiniz. Bağlayıcı ışın 2 yi fulleyerek hiç denemedim

İyi Forumlar

14. senberk99

senberk99 User

Adminim tesekkurler fakat acik kalsin pverde katlayici+baglayoiciisin 2 yi fulleyip peotoklou olmayanlar kac gg aliyor?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.