120 k uri ile ne yapmamı önerirsiniz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 30 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. meraba arkadaşlar bugun x3 oldu ve ben kampanyadan yararlanarak 10 liraya 90.000 k uri çektim (x3 le 90 oluyo 30 normalde) 30 k uride bende vardı bu uriyle ne yapmamı önerirsiniz gemimin donanımı şöyle:

8 iris 22 lf3 16 bo2 15 full elit hız skylab son seviye günde 10 m credi kasıyorum ve lf3 leri ticaretten tamamlıyorum pet var 9 level kami 1 hammadde 2 petin kendini tamir eden 1 avantaj toplayıcı 1 ticaret modülü 2 var ne yapmamı önerirsiniz ekstralar full biriktirip aegis mi alayım yoksa hangar binası filanmı alayım fikirlerinizi bekliyorum profesyoneller fikir yazsa iyi olur

2. Hammadde 3 almalısın. Ama aegis alabilirsen...

Kesinlikle aegis

3. hammadde 3 ne gerek var allah aşkına 2 var zaten

4. erenalp95

erenalp95 User

kami 3 ve hammade 3 sart ve radar protokolu... ar-ge de önemli en as 14 yap ar-geyi

5. argeni 24 yapmaya çalış

6. he argeyi unuttum 14 arge var

7. aegis+ ucuş düzeni koş cubiye

8. tiaremy94

tiaremy94 User

Aegis alabiliyorsanız almanızı tavsiye ediyorum; rahat kredi ve uridium kasmak için. Öte yandan kapı yapmak vaktiniz geldi de geçiyor gibi, hammade 3 alıp en az 4-5 tane radar 3 almanız gerekiyor palladium toplamak istiyorsanız. Uçuş düzeni almak isterseniz kalp uçuş düzenini tavsiye ediyorum ilk olarak daha sonra amacınıza göre çeşit çeşit alırsınız. Tabi bir yandan da arge yapmanız gerekir 24'e tamamlayın biran önce.

9. 10mıl çok az gemim sandan daha kotu 15m credi yuklen argeye yap geri kalan uri ile de ageis uçuş duzeni yada anatar al

10. ne diyon sen ömer ya ben sadece skylabtan credi çekiyom normalde 30 m filan kasıyom

11. areg yap o halde 21 yap eyer olsa 24 yap

12. Dünkü x3 vaktini kaçırmışım. :( En kısa zamanda ne zaman çıkar ? %50 uridium avantajı varken.

13. Pazar günü tekrar yakalayabilirsiniz saat 20:00 gibi.

Saygılar ,

LOONIE TUNES , Forumun Animecisi - Photoshop Pro'su

14. Peki şu %50 uridium avantajı pazar gününe kadar devam eder mi ? Ona göre uridium alacağım.

15. Şu %50 Uridyum dediğin nedir acaba ? Orada takıldım ...

16. Darkorbit anasayfasına ilk girişinde %50 uridium indirim avantajı diye bir pencere çıkıyor. 4 tl ile 15 bin uridium alabileceğini gösteriyor.

17. Sanırım pazara kadar devam etmeyecek.

18. Keşke %50 indirim avantajı bitmeden x3 vakti olsaydı. Dün kaçırmışım sanırsam :( Bildirim gelse filan iyi olurdu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.