120 k uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Papi-Sucre tarafından 28 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Papi-Sucre

Papi-Sucre User

Hali hazırda 18 argeyim 1 adet lf4 geri kalan full lf3 kalkanlarım elıt hız elit 8 irisim var goliath gemim var. Şimdi ben etkinlik kapsamında uridium aldım vip ve indirim paketim var dosyaya indirim geldiği gün toplam indirim ne kadar oluyor ? Ayrıca bu indirimler etkinliğe özel mi ? Sizce argemi 21 e mi tamamlayım uriyle yoksa elmas ucus düzeni mı alıyım?

2. Merhaba ,

%5 VIP + %25 İndirim Paketi = %30 ve günlük dosyalarına gelecek olan indirim oranına göre değişir. Eğer %25 gelirse toplam %55 indirim olur. Son olarak sistem dahilindeki indirimlerin hepsi toplansa en fazla %75 indirim olabiliyor.

İndirimler sisteme bağlı olarak karışık bir şekilde çıkıyor.

İyi forumlar.

3. Papi-Sucre

Papi-Sucre User

peki adminim sizce suan elmas droit düzenini alıp kalan uriylede dosya indirim gununde dosya almak mı daha mantıklı yoksa butun argeyı dosyaya bırakmak mı

4. Merhaba ,

Aslında daha çok oyun tarzınıza kalmış bir şey ayrıca şu anda kaç arge var ?

İyi forumlar.

5. Papi-Sucre

Papi-Sucre User

18 argem var ilk hedefim 21 e ulasmak ardından zetaya agırlık verecem hem arge 24 olur hemde lf4 cıkartırım dıye dusundum genelde kasılmayı sevıyorum aslında elmas cok ısıme gelebılır ama pısman da olmayım dıyorum

6. Merhaba ,

O zaman ilk olarak arge'yi 24 yapın ya da dediğiniz gibi önce 21 daha sonra 24 ile kalın sıkmayı tamamlayın. Zeta kapısından Havoc çıkma şansı var LF-4 değil.

İyi forumlar.

7. Papi-Sucre

Papi-Sucre User

gelen anahtarlar için demiştim adminim

8. Merhaba ,

Ne olur ne olmaz diye açıklamak istedim çünkü herkesin oyun bilgi seviyesini bilemiyoruz. :)

İyi forumlar.

9. Papi-Sucre

Papi-Sucre User

Bir anlık gaza geldim elmas uçuş düzenini aldım adminim elmasla seri kasılıp dosya gunune kadar 25 k uri kasmam lazım ne kesiyim sizce

10. Merhaba ,

Kristallin ve Kristallon olabilir ayrıca Cubikon grupları varsa onlarla birlikte imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.