120 tl ile neler yapabilirim

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by celalettinkal42, Dec 11, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba arkadaşlar şuan bütcem 120 tl
    Oyuna başlıyalı 1 hafta kadar oldu ve venom 3 adet lf3 ve 7 adet filan da G3N-7900 hız ittiricim bulunmakta.Şuan için 4 adet diriot im bulunmakta ve 7 level ler...
    Ayrıca 15m gibi bi credits yapabildim
    Şimdi düşündügüm konu ise 120 liranın 35 lirasına GÖZÜPEK paketi olarak almayı düşünuyorum ve sonra arge iris gibi konulara uridium destegi yapmayı düsünüyorum tabi siz tecrübeli arkadasların da fikrini sormak istedim
    Sizce erken mi ? Her türlü tavsiyenize açıgım teşekkür ederim

2. Merhaba ,

Oyuna girdiğinizde indirimli uridium v.b. penceresi çıkıyor mu ? Eğer uygun bir paket çıkıyorsa oradan alabilirsiniz yoksa bence şu an için alım yapmayın. Yani kasarak , görev yaparak ve hammadde satara kredi elde edebilirsiniz. Ayrıca kazandığınız uridium'ları biriktirip eksiklerinizi tamamlayın. Uygun bir zamanda iyi bir fırsat çıkarsa o zaman alım yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. teşekkür ederim modum evet indirimli uridum pencerisi gelmektedir
    Tavsiyenize uyup iyi bir fırsatı beklemeyi tercih ediyorum konu kitlenebilir...

4. ghnengn

ghnengn User

hemen sana ne yapacağını söyliiyim 13 tl ye 30 k uri paketı gelcek onu x3 de al 1 hafta sonra hesabına 60 tl ye 150 k gelcek uri kampanya ondanda 120 tl ye 2 sefer çek 1 mıl uri eder onlada bence direk ındırım paketıyle ganımet al gemının içi lf4 hariç fulenır tasarım da çıkar büyük ıhtımal

5. Diriliş27

Diriliş27 User

Kardeş gozupek paketini almak seviyen icin iyi bir tercih sonra zaten yavaş yavaş fullersin lf3 leri.

6. FairyMind

FairyMind User

bence premium al , kutu toplamayı seviyorsanda katlayıcı al aç arkadan güzel bi müzik , 120 liraya alacagın urinin bin katını kasarsın katlayıcıyla

7. Merhabalar;

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.