120k uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ®±•ÑéxØÑ•±® tarafından 18 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba
    gemim goli
    25lf3
    11bo2
    6flax 2 iris
    9elit hız
    3 arge 18/40
    zeta 10/111
    30k ve 2 tane 5 k uri cekicem toplam 120k uri oluyor(x3 olursa)
    suan 50 gg var etkinlikle birlikte 200 olucak zetaya basmayı düşünüyorum
    120k uriyle ne yapmam lazım bo2 ve elit hızlarımı tallon keserek yapıyorum onlara uri harcamıyacagım
    levelim 15 pet almalımıyım yoksa tüm uriyi argeyemi dağıtmalıyım?
    zeta için erkenmi yoksa yapabilirmiyim yardım ederseniz teşekkür ederim

2. Merhaba ,

Sonuçta son karar sizin ve diğer oyuncuların düşüncelerini de bekleyiniz.

Bana kalırsa arge yapmanız daha iyi olabilir. Yanılmıyorsam 11 yada 12 arge olursunuz. Ben genelde ekipmanları kredi ile alma taraftarıyım. :)

İyi forumlar.

3. bende kredi ile alıyorum ama pet konusunda cok kararsız kaldım sizin düşünceniz nedir sizce almalımıyım ?

4. Merhaba ,

Eğer sık sık kapı yapabilecekseniz yada yüksek TP veren görevleri yapabilirseniz PET alıp 8 seviye yapın bırakın. Ondan sonra 3. seviye modül ve protokol kilidi açılır Kamikaze 3. seviye modül filan alabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. teşekkürler başka önerilerede açıgım :)

6. Pet 3 sv Kapı yap + Cubi takıl 3 . irisi uri ile al gerisinde c ile :D iyi forumlar

7. crux20

crux20 User

peti al 8 level yap kamikaze 3 al vip al.
    3.seviye ticaret modülü al goliyle takıl ambar genişletici falan vardır.çöp topla cubikonda takıl kristallon kes haritada gezerken gördüğün çöpü al zenginleştir duranium ve prometid yap ambar fullenince ticaret modülü ile kas credini yaratıklardan gelende cabası

bu şekilde irisleri fulle credi ile.daha sonra lf3 kalkan hız falan onlarıda al.bunları yapasıya kadar baya uri birikir diye düşünüyorum.hiç harcamassan tabi.harcıyacağın tek şey pete yakıt masrafı olur oda fazla etkilemez.bu süre zarfında en az 200 k uridyum kasabilirsin düşünüyorum.eğer full cubi kristallon falan dönersen.100 k sı ile elmas uçuş düzeni al derim.bende var ve çok iyi.hiç kıpırdamadan dönmeden kristallonu kalkan bitmeden kesiyorum.kalan 100 k uridyumu argeye yatırabilirsin.kalın sıkacak kadar argen olunca sperhead alırsın pete hammedde toplayıcı 3+2 3 tane 3.seviye radar alır pala toplayıp zeta yaparsın.tabi kesenler falan olur ama sperhead ile kaçma şansın olur.8 havocu yapmak 20 zeta kapısı sürek gibi geliyor.20 kapıdan toplam 700 k uridyum gelir.500 tanede anahtar gelir.bu uridyum ile irisleri 16 seviye yaparsın.kalan uridyum olursa kappaya basabilirsin.500 anahtarı lf4 gününde kullanırsın.en az 10 lf4 1 2 tasarım çıkar diye düşünüyorum.bunları yaptıktan sonra zeus apis için uğraşırsın.onlarıda yapınca uri kas bas kappaya lf4 leri fullemeye çalış.arada 2 3 lf4 ü yada kalkanı 16 seviye yapmaya çalış falan.ee bu kadar şey yapınca tek başına gidersin baskına.bolca x4 de var kapılardan gelen.

şimdi ben o kadar şey yazdımda ne kadar sürede yapabilirsin bilmiyorum.benim hedef tablom bu.şuan full lf3 kalkan hız vip peti falan olan oyuncuyumda.şimdi hedefim 95 k ya güveyi almak.ardından sperhead ile pala toplayıp zeta acmak.

bunları yapmak tamamen bizim oynama süremize bağlıdır.biri çıkar bunlar 1 aya olur biri der 4 5 aya olur.
    mesela benim belli olmaz gibi.ben bazen günde 50 k uridyum kasarım ertesi gün girmem hiç.bazen bi 10 k uri kasarım cıkarım. aksam tekrar bi 10 k kasar yatarım.bazen girerim hiç kasmam forumda takılırım chatte muhabbet ederim.demek istediğim kendine bi zaman koyma.sadece sıraya uy.1 haftada irisleri fulleyeyim.dha sonra gemi alayım pala toplayayım falan diye kasma kendini çoğu oyuncu öyle yapıyor.

8. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Tereddütsüz bir tane pet alın geri kalan uridiumları argeye verin.Emin olun pişman olmayacaksınız.Çünkü cidden gemiden çok peti geliştirmek çok masraflı yavaş yavaş başlarsınız hemde bu işlemlere.

Keyifli forumlar.

9. İrisleri bo2 leri kredi ile fulle.

Pet al bi tane petine gorev yaparak 8lvl yapip kamikaze 3 al ordanda vip çek. Kasılmada çok faydası var kaminin :)

10. vip var peti 8 level görevlerle yapıcam suan 2 tane 6.5m tp veren görev var bunun %kaçı pete gidiyor bi oranı varmı ve yeşil anahtarlarımı lf4 günündemi yoksa apis zeus günündemi açayım ?

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

P.E.T 'e bildiğim kadarı ile 1/5 i gidiyor.Ve kutuları da zeus veya lf4 gününde açmalısınız.

İyi forumlar

12. yeterli cevabı aldım konu kilitlenebilir herkese teşekkürler

13. senberk99

senberk99 User

%5 i gidiyor pete

14. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Rica ederiz,Konu cevaplanmış olup oyuncu isteği üzerine kilitlenmesi uygundur.

iyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.