120k uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve buster998 tarafından 5 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. buster998

buster998 User

arkadaşalr gemim goli 21 lf3 1lf4 var kalkanlar hızlar elit
    3iris 4 flax var kalan uriyle ne yapmalıyım sizce pet mi alayım iris mi alayım fikirlerinizi bekliyorum

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

İrislerinizi tamamlamanız iyi olucaktır. ondan sonra pet alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. pet al irislerini açıkartırmadan tamamla kalan urileride argene ver

4. buster998

buster998 User

hocam peki pet e hangi modülleri alayım ve ne zaman alayım pet kaçıncı seviye olunca?

başak yorum yok mu?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Temmuz 2015
  5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak alt alta mesaj yazmak yasaktır.Dikkatli olalım lütfen.

Ardından petinizi ilk olarak 8. seviye yapıp modül almaya başlarsanız daha iyi olur.Modül olarak da 8. seviyede kamikaze 3 modülünü tavsiye ediyorum.Kasılırken oldukça yararı dokunuyor.

İyi forumlar

6. crux20

crux20 User

kardeşim gidip bir pet al.peti 5 6 seviye yap 2.seviye ticaret modülü al.golin varmış ambar genişleticinde vardır bunlar varsa x-6 ya git cubi dönenlerin yanında dur etraftaki çöpleri topla ticaret modülü ile sat.her seferinde 1.5 m gibi para kazanıyorum ben.30 dikada 20 m falan kasıyorum.serverinde ortalama iris 100 m den alınsa hergün 2 3 saat oynasan bile alırsın.geri kalan uridium ile kalkan lf3 hız eksiğin varsa onları al.yada onlarıda bu yolla kasarak alabilirsin.argeyede yatırabilirsin uridyumu

7. Efe

Efe User

Arkadaşa katılıyorum.Petini erkenden almanı ve erkenden 8 yapmanı öneririm.Sonra kasmakta zorluk çekiyorsun.Erkenden alıp hemen heycanla modül falan alma israf...Sadece alırsan 2 seeviye ticaret modülü al yeterli.3 seviye kamikaze ilede çok rahat bir şekilde kasılıp kapı yapabilirsin.İyi Oyunlar iyi ramazanlar ve iyi akşamlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.